HerNews.gr
Σχέσεις

3 λόγοι για να κάνεις mute τον πρώην σου στο Instagram

instagram

Υπάρχουν 3 σημαντικοί λόγοι για να κάνεις mute τον πρώην σου στο Instagram. Για να μην πέσεις λοιπόν στην παγίδα του block ή του unfollow, η λειτουργία του mute θα σε σώσει. Τι είναι όμως αυτή η λειτουργία, και ποιοι είναι οι λόγοι για να την ενεργοποιήσουμε στο προφίλ του πρώην μας;

Όπως μαρτυρά και το όνομα της  λειτουργίας, στην ουσία πρόκειται για επιλογή “σίγασης” για όποια προφίλ επιλέξετε. Μετά την επιλογή mute, δεν θα βλέπετε stories ή posts από αυτά τα προφίλ, ενώ φυσικά κανένας δεν θα ειδοποιηθεί ή θα δει κάπου τη λίστα των muted λογαριασμών. Αντίθετως, θα λαμβάνετε κανονικά ειδοποιήσεις εάν κάποιος από αυτούς τους λογαριασμούς σχολιάσει, κάνει like ή σας στείλει μήνυμα. Και φυσικά φαίνεται ότι ακόμα ακολουθείτε αυτόν τον λογαριασμό που  έχετε κάνει mute. Γιατί όμως να επιλέξετε να μην βλέπετε τα νέα του πρώην σας;

Ποια είναι αυτή που του κάνει like;

Κάποτε δεν ήξερες πόσες γυναίκες είχε φίλες και ποιες του σχολίαζαν. Ήταν δικός σου και όλα ήταν περιττά. Τώρα όμως που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία  , σαν πολλές δεν του πάτησαν like ; Επίσης ποια είναι εκείνη που του έβαλε την καρδούλα στα σχόλια; Και αυτή την έβαλε εντάξει, αυτός όμως γιατί απάντησε με τον ίδιο τρόπο; Από το να αρχίσεις να ψάχνεις και να κάνεις κατα λάθος κανένα follow ή like σε εκείνη , όσο κοιτάς το προφίλ της και τις αλληλεπιδράσεις που έχει με τον πρώην, καλύτερα να μην μάθεις ποτέ και τίποτα. 

stalking

Αυτό το τραγούδι το ανεβάζει για εμένα ή για αυτή με τις καρδούλες;

Δεν έχει προλάβει να ανέβει καλά-καλά το story του με τραγούδι καψούρας να παίζει στο background και εσύ ήδη ψάχνεις τους στίχους να δεις τι λέει. Πηγαίνει άραγε για εμένα; Του λέιπω; Με θέλει πίσω; Η μήπως το ανεβάζει για την άλλη με τις καρδούλες; Αν δεν είχες δει το story δεν θα το σκεφτόσουν όλη μέρα, και θα είχες την ησυχία σου. 

social

Συγγνώμη, γιατί είναι ξύπνιος τέτοια ώρα;

Άυπνα τα δικά σου τα βράδια, άυπνα και τα δικά του. Για εσένα ξέρεις τον λόγο, ή τον σκέφτεσαι πάλι ή ήπιες πού αργά καφέ και το Netflix σου κάνει παρέα. Και εκεί που έχουν αρχίσει να κλείνουν τα μάτια σου, να ένα story του πρώην. Μα καλά τι κάνει τέτοια ώρα ξύπνιος; Ξενυχτούσε πουθενά έξω; Γνώρισε καμία και μιλάνε μέχρι το πρωί; Η ακόμα χειρότερα, μήπως ήταν μαζί της και τώρα γύρισε; Για να μην τρελαθείς, πάτα αυτό το κουμπί του mute!

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε το κλειδι για την ευτυχία, εσύ είσαι

HerNewskl

Hardballing: Η νέα τάση στο dating που σας γλιτώνει από τους μη συναισθηματικά διαθέσιμους!

HerNewskl

Το σωστό timing..

Her News b