HerNews.gr
Μόδα

Τα τέσσερα must πανωφόρια του χειμώνα

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το χειμώνα; Σίγουρα, το κρύο! Τους χειμερινούς μήνες χρειαζόμαστε ζεστά ρούχα για να προστατευόμαστε από το κρύο, όμως ταυτόχρονα θέλουμε να είμαστε κομψές και στυλάτες. Παρακάτω η blogger Μαριεύη Ξεζωνάκη σου έχει τα 4 πιο must πανωφόρια του χειμώνα που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου για να σε κρατήσουν ζεστή και να σε βοηθήσουν να κάνεις τους πιο τέλειους συνδυασμούς!  

Το κλασικό παλτό
Ένα παλτό είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να ολοκληρώσεις ένα outfit, ακόμα και αν έχεις αμφιβολίες για το πανωφόρι που ταιριάζει καλύτερα. Ποτέ δε μπορείς να κάνεις λάθος με ένα κλασικό μαύρο, γκρι ή μπεζ παλτό! Αν πάλι προτιμάς κάποιο πιο ιδιαίτερο σχέδιο, τόλμησε ένα παλτό σε καρό μοτίβο ή σε κάποιο έντονο χρώμα και θα κάνεις τη διαφορά!

 Το σακάκι
Ό,τι πιο κομψό μπορείς να επιλέξεις για μία κρύα μέρα στο γραφείο ή για τη βραδινή σου έξοδο για ποτό. Ειδικά αν επιλέξεις ένα σχετικά μακρύ σακάκι και το συνδυάσεις με μία ζώνη, μπορείς να το φορέσεις ακόμα και σαν φόρεμα!

Η fluffy γούνα
Σκέφτεσαι τριήμερο στην Αράχωβα; Βραδινή έξοδο στα μπουζούκια; Ταξίδι στο εξωτερικό; Σε κάθε περίπτωση, η γούνα είναι το πανωφόρι που πρέπει να επιλέξεις! Είναι ο απόλυτος ορισμός της μόδας και ταιριάζει τέλεια με φορέματα, κολάν με πουλοβεράκια, τζιν, και ό,τι άλλο σκεφτείς! Είναι το ιδανικό πανωφόρι για να αναβαθμίσει το look σου και να δώσει μία πιο εντυπωσιακή νότα. Διάλεξε μία κλασική μονόχρωμη ή μία εμπριμέ σε γήινους τόνους και κλέψε τις εντυπώσεις!

Το μπουφάν σου
Το βασικότερο ίσως πανωφόρι που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη ντουλάπα σου. Βολικό, ζεστό, φοριέται εύκολα παντού και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση ακόμα και όταν θέλεις απλώς να πεταχτείς για τα ψώνια σου ή για τις δουλειές σου και ψάχνεις κάτι άνετο για να φορέσεις με τις φόρμες σου!

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να ανανεώσετε οικονομικά την γκαρνταρόμπα σας

Her News

Micro trends που κυβερνούν τώρα τη μόδα

Her News

Κόκκινο φόρεμα: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του Atelier Rene

HerNews ka