HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πως θα ανεβάσεις την θερμοκρασία με ένα μόνο μήνυμα

texting

Θες να ανεβάσεις την θερμοκρασία μεταξύ σας μόνο με ένα μήνυμα; Σου το υπογράφουμε πως μπορείς. 

Η ανάγκη να κάνεις κάποιον να τρελαθεί μόνο μέσα από ένα μήνυμα μπορεί να προκύπτει από διάφορους παράγοντες. Μπορεί να είστε σε σχέση και απλά να μην είστε μαζί εκείνη την στιγμή. Το μήνυμα σου αυτό θα τον κάνει να σε σκεφτεί ακόμα πιο έντονα. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχετε σχέση; Τι γίνεται όταν αυτό το μήνυμα θέλεις να το στείλεις σε κάποιον που φλερτάρεις ή ακόμα καλύτερα σε κάποιον που βρίσκεται σε σχέση με άλλη; Αφού φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι έχουμε ξεπεράσει τα θέματα ηθικής, και το μόνο που θέλουμε είναι να ανεβάσουμε την θερμοκρασία στα ύψη, έστω και από απόσταση. Αυτά είναι τα βασικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις πριν ξεκινήσεις να πληκτρολογείς:

Πες αυτό που ακριβώς θέλεις

Μην πέσεις στην παγίδα να περιγράψεις κάτι που αυτός θα ήθελε. Πες ακριβώς αυτό που θέλεις, αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που έχεις φανταστεί να συμβαίνει. Δείξε ότι για να στέλνεις αυτό το μήνυμα , έχεις ήδη στο μυαλό σου διάφορες εικόνες μαζί του. Οπότε, το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι η ειλικρίνεια. Τι πραγματικά θέλεις να κάνεις μαζί του; Και πως ακριβώς θέλεις να το κάνεις; Τώρα αφού το έχεις στο μυαλό σου, απλά γράψτο και στείλτο. 

sexy

Βάλε φαντασία.. στην σκηνοθεσία

Μην φοβηθείς να αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει.Αν θες πραγματικά να ανεβάσεις την θερμοκρασία. Ένα μήνυμα είναι έτσι και αλιώς. Θέλουμε να δώσεις την καλύτερη περιγραφή σου. Για αυτό γίνε περιγραφική και όχι γραφική. Προσπάθησε να βάλεις όλο το ταλέντο σου στο γράψιμο. Και αφού στείλεις το μήνυμα, μπορείς να το στείλεις και σε κάποιον παραγωγό. Μπορεί να γίνει σενάριο ερωτικής ταινίας σίγουρα, και το ξέρεις. 

sexting

Miss Αυτοπεποίθηση 2022

Το μήνυμα το στέλνουμε με αυτοπεποίθηση . Και μην πείτε ότι δεν έχετε. Για να φτιάξατε το σενάριο στο μυαλό σας, για να σκεφτήκατε ότι θα το στείλετε, κάτι σημαίνει. Όλη αυτή την αυτοπεποίθηση, βάλτε την στο μήνυμα σας. Θα νίωσετε και οι ίδιες πολύ πιο δυνατές. Και τα καλά αυτά vibes μπορεί να μας δώσουν την απάντηση που θέλουμε. 

 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τι προβλήματα υγείας αντιμετωπίζουν όσοι απέχουν

Her News b

Tοξική σχέση: Τα 5 είδη σεξ που θα κάνετε έστω και μία φορά!

HerNewskl

Κunyaza: Έτσι θα απογειώσει ο σύντροφος σας τους οργασμούς σας

HerNewskl