HerNews.gr
Γνώμες

«Θα με λέτε Φούστα»: Γιατί γυναίκα είναι τίτλος τιμής!

Θα με λέτε Φούστα .Θα σας λέω φίλες μου απ όλα τα φύλα .Γιατι γυναίκα είναι τίτλος τιμής .Πως λέγαμε παλιά ”σεβάσου τα παντελόνια που φοράς; “Ε τώρα λέω εγώ σεβάσου τη Φούστα που φορώ.
Απευθύνομαι λοιπόν σε όλα τα υπέροχα πλάσματα που νιώθουν τη θηλυκότητα στέμμα και τιμή τους και γι αυτό εδώ θα λέμε τα δικά μας και σ’ όποιον αρέσει .
Σε όποιον δεν αρέσει να του καεί το Facebook και το Netflix, να καταλήξει εδώ στην αγκαλιά μας τη γυναικεία ,να μάθει πως είναι να ζεις υπέροχα χωρίς ψυχαναγκασμούς και machίλες. (εκ του macho του κακού, του ντεμοντέ)

Λοιπόν θηλυκά μου οι καιροί αλλάζουν !

Φλογερά  χείλη ανοίγουν για να πουν ξεκάθαρα  τα όχι τους κι όχι για να ψελίσουν άλλα ναζιάρικα ναιιιιι νιαοουυυυ… Η πατριαρχία εκτίθεται ανεπανόρθωτα κι όμως πάλι, κάτι δεν βλέπω να πηγαίνει καλά μ ‘εμάς, αλλά ούτε και μ’εσάς που μας ποθείτε, not…
Διανύουμε την πιο αντιφλερτική εποχή ever.Και δεν μιλάω για τον αχανή κόσμο των κοινωνικών δικτύων .Μιλάω για τον αληθινό .Εκεί έξω .
Εστω με μάσκα κι απο μακριά .Τα μάτια δεν μας τα κλείσανε αρα μπορούμε να κλείνουμε κάπου κάπου και το μάτι με νόημα.Αλλά σε ποιόν χωρίς να νομίζουν πως έχουμε κάποιο τικ;
«Θα με λέτε Φούστα»

Πείτε αλήθεια .Πότε νιώσατε πως άξιζε τον κόπο για την κοπιαστική ιεροτελεστία του ”ετοιμάζομαι για έξω ”;

Πότε δηλαδή σας πλησίασε ένας άνθρωπος να πει μια καλή κουβέντα να κάνει μια προσέγγιση που να σε κάνει να χαμογελάσεις  μεχρι να δαγκώσεις τη μάσκα απο τρακ και να φθασει μέχρι τα ακάλυπτα μάτια;
Που να πεις χαλάλι κι αν κολήσω όλο το αλφάβητο του κορονοιού κι αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζει εκεί κι αυτός -η -ο .
Πότε νιώσατε τη διάθεση να μπείτε στο παιχνίδι ξανά έτσι για τη χαρά της ζωής ή γιατί κάποιος σας ενέπνευσε να τραγουδήσετε στα αστέρια παμε ανοιξε τα φτερα σου πετάμε τραλαλα δεν φοβάμαι κλπ.

Ησυχία δεν ακούω τίποτα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τόσο ελαχίστων που δεν θέλουμε ούτε να μάθουμε λεπτομέρειες γιατί τσαντιζόμαστε πολύ .

Το ” Ξενεροστάν” (νησί πολύ μακριά με πλήρη αποχή απο τα εγκόσμια)είναι γεμάτο κόσμο και δεν υπάρχει ούτε βάρκα ούτε σωσίβιο για διάσωση.Τι κάνουμε;
Για πείτε ιδέες .Δεν ξέρω που .Θα σας πει η διεύθυνση του καταστήματος θέλω να πιστεύω. Δεν θα πω άλλα αν και μπορώ να γράφω μέχρι μεθαύριο για τέτοια πράγματα κι άλλα λιγότερο σοβαρά απο αυτό το δράμα που ξεκίνησα εδώ .
Με αγάπη ή με αγαύη μόνο,
Η ΦΟΥΣΤΑ 

Νεότερα Άρθρα

Γυναίκα καριέρας ή Γυναίκα νοικοκυρά; Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

“OlinaΛΥΣΗous” – Episode 16: Καλοκαίρι θα πει…

Her News

HisStories 12: “Μονο οι τολμηρά ευαίσθητοι μπορούν να αντέξουν την θάλασσα…”

Her News b