HerNews.gr
BRIDE NEWS

Kymi Accessories: Οι ωραιότερες χειροποίητες δημιουργίες γάμου, βάπτισης και όχι μόνο!

H Kymi Accessories εξειδικεύετε σε χειροποίητες δημιουργίες. Τα προϊόντα της είναι όλα χειροποίητα, χρησιμοποιώντας μοναδικά και υψηλής ποιότητας υλικά.
Βασισμενοί στις τάσεις της μόδας και με φινέτσα, η εταιρία δημιουργεί προϊόντα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα βάπτισης που βρίσκονται στην ελληνική αγορά!!!

Η αγάπη της Kymi Accessories για νέες ιδεές σας υπόσχεται πρωτότυπες δημιουργίες!!!

Η εταιρία δημιουργεί για εσάς μοναδικά χειροποίητα μαρτυρικά και αξεσουάρ γάμου και βάπτισης που ευχόμαστε να τα λατρέψετε, όσο και εμείς!!! Σας προσκαλούμε να μπείτε στον ονειρεμένο κόσμο της Kymi Αccessories …

Εμείς ξεχωρίσαμε τα χειροποίητα μαρτυρικά για τη Μαμά και τη Νονά!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο του γάμου- βάπτισης, η οποία ξεκίνησε το 2015 απο την Μαρία Κυραντζη, η οποία είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών. Το όνομα της εταιρίας είναι εμπνευσμένο από τις δύο κόρες της ιδιοκτήτριας, την Κυριακή & Μιχαέλα… Kymi!

Η Μαρία Κυραντζη έχει πάθος και αγάπη για την δουλειά της και υλοποιεί μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες. Ειδικεύεται στα μαρτυρικά ,στα χειροποίητα καπέλα και στα αξεσουάρ. Τα ιδιαίτερα σχέδια , η ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση την έκαναν να ξεχωρίσει.

Στα social media της εταιρίας Kymi Accessories στο Instagram και στο Facebook θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από καλαίσθητα χειροποίητα μαρτυρικά, βραχιόλια και χειροπέδες. Συνεργάζεται με γνωστούς διακοσμητές και Event Planners του χώρου που την επιλέγουν για την ποιότητα και το άρτιο αποτέλεσμα σε ότι αναλαμβάνει.

Νεότερα Άρθρα

Υπέροχες ιδέες για κόκκινη διακόσμηση στο γάμο σας

Her News

Jennifer Lopez: 8 από τα πιο ονειρικά νυφικά που έχει φορέσει σε ταινίες!

HerNews ka

Tips για τα τέλεια νυφικά εσώρουχα!

Her News