HerNews.gr
BRIDE NEWS

Υπέροχες ιδέες για κόκκινη διακόσμηση στο γάμο σας

Ενώ τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν μοντέρνο ή boho decor, ένας γάμος με κόκκινη διακόσμηση είναι μια τολμηρή και ρομαντική επιλογή για ζευγάρια, δεδομένου ότι το κόκκινο χρώμα συμβολίζει τη χαρά, το πάθος, την αγάπη και την ενέργεια.

Το κόκκινο χρώμα ταιριάζει τέλεια σε έναν γάμο που θυμίζει την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού. 

Tο να βάψετε τη μέρα του γάμου σας σε κόκκινες αποχρώσεις είναι μια υπέροχη επιλογή για κάθε είδους σχέση, ειδικά ρουστίκ, ρομαντική ή μποέμ αισθητικής. Η Planner Allison Jackson εξηγεί ότι ένα κόκκινο claret λειτουργεί καλά για μια χειμερινή επίσημη λειτουργία, ενώ ένα κόκκινο κερασί συμπληρώνει υπέροχα ένα υπαίθριο καλοκαιρινό decor γάμου.

Εάν κάνετε γάμο το φθινόπωρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κόκκινο θέμα για να διοχετεύσετε τις ζωηρές αποχρώσεις του χρώματος. Από τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουν όλα την έντονη απόχρωση στη διακόσμησή τους, καθώς λέγοντας «I do» κατά τη διάρκεια ή κοντά σε αυτές τις γιορτές κάνει επίσης το κόκκινο μια κατάλληλη επιλογή, σύμφωνα με την προγραμματίστρια Elana Walker. 

Για να πετύχετε αυτό το decor χρησιμοποιήστε το κόκκινο ως κύρια απόχρωση στην παλέτα χρωμάτων σας και, στη συνέχεια, συνδυάστε το με συμπληρωματικά χρώματα και υφές. 

«Μη φοβάστε να αναμίξετε το κόκκινο με άλλες ζωντανές αποχρώσεις, όπως αποχρώσεις κοσμημάτων, ή χρώματα κοντά στο κόκκινο στον χρωματικό κύκλο, όπως κοραλί, πορτοκαλί ή σκούρο ροζ για ένα πιο συγκρατημένο, εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα», συμβουλεύει ο Jackson.

Πιστεύετε ότι μια παλέτα χρωμάτων με επίκεντρο την κόκκινη απόχρωση μπορεί να ταιριάζει στον γάμο σας; 

Ζητήσαμε από τους ειδικούς να μοιραστούν τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσετε αυτή τη ζωηρή απόχρωση στο γάμο σας.

Προσκλητήρια Lucite με χρυσό σενάριο, κόκκινους φακέλους και λευκά χάρτινα είδη με κόκκινα γράμματα

Οι Προσκλήσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε κόκκινο θέμα είναι να στείλετε προσκλήσεις με κόκκινο χρώμα. Λευκές κάρτες χαραγμένες με κόκκινα γράμμαρα, σφραγισμένες σε κόκκινους φακέλους είναι μια τολμηρή επιλογή που θα επικοινωνήσει ξεκάθαρα την αισθητική σας.
Η Walker προτείνει την ενσωμάτωση από χρυσό φύλλο και βελούδινες υφές για μια ανανεωμένη εμφάνιση, που ταιριάζει σε λαμπερές ή μαύρες προσκλήσεις. 

«Όσον αφορά τα προσκλητήρια, μου αρέσει να χρησιμοποιώ το κόκκινο ως χρώμα έμφασης – ίσως ως φωτεινό ποπ σε μια απεικόνιση ή ως μέρος ενός γραφικού μοτίβου που χρησιμοποιείται σε μια σουίτα προσκλήσεων ή στις λεπτομέρειες χαρτιού για την ημέρα του γάμου», λέει ο Τζάκσον .

Μια νύφη που περπατά με τις παράνυμφους της με σκουριασμένα σατέν φορέματα και κουβαλάει κόκκινες και πορτοκαλί πόζες

Η ενδυμασία

Εάν είστε μια τολμηρή νύφη, το να κουνάτε ένα κόκκινο φόρεμα την ιδιαίτερη μέρα σας θα τραβήξει την προσοχή όλων. Για πιο παραδοσιακές νύφες που θέλουν να φορούν ένα κλασικό λευκό φόρεμα, βάλτε κόκκινο στα αξεσουάρ σας, όπως ένα κόκκινο clutch, ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες ή ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. 

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τη φωτεινή απόχρωση στο beauty look σας με κόκκινο κραγιόν . «Ένα κλασικό κόκκινο  κραγιόν δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα: Είναι διαχρονικό, άχρονο κκαι φωτογραφίζεται υπέροχα», λέει ο Τζάκσον.

Για μια κόκκινη χρωματική εμφάνιση, ο γαμπρός μπορεί να φορέσει ένα κόκκινο σμόκιν σακάκι ή να προσθέσει ένα ποπ με μια κόκκινη γραβάτα. Λατρεύουμε ένα φλοράλ εμπριμέ για γάμους με ζεστό καιρό ή ένα μεταξωτό ή βελούδινο υλικό για το φθινόπωρο ή το χειμώνα “I dos”. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε από τις παράνυμφους σας να σταθούν στο πλευρό σας με ένα κόκκινο φόρεμα που ταιριάζει στην εποχή. 

Τοποθετήστε σερβίτσιο με υφαντούς φορτιστές, καφέ λινά χαρτοπετσέτες με χρυσή θήκη χαρτοπετσέτας και κεντρικό κομμάτι με γρασίδι pampas και κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα

Η κόκκινη διακόσμηση

Για να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο στη διακόσμησή σας, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Για τη ρύθμιση της τελετής σας, η Walker συνιστά τη χρήση κόκκινων λουλουδιών ως βάση της διάταξης της καμάρας και των διαδρόμων σας. 

Σκεφτείτε κόκκινα και ζεστά ροζ τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με πρασινάδα για καταπράσινες υπηρεσίες στον κήπο την άνοιξη ή μπορντό και χρυσό φύλλωμα που συνοδεύονται από γρασίδι pampas για γήινους μποέμ γάμους το φθινόπωρο.

Μπορείτε ακόμη και να περπατήσετε σε ένα διάδρομο φτιαγμένο από κόκκινο χαλί—ή σε κόκκινα εμπριμέ χαλιά για ρουστίκ αισθητική σε ένα αγρόκτημα ή έναν αμπελώνα.

Αφού ανταλλάξετε όρκους, φέρτε και την απόχρωση υψηλής ενέργειας στη δεξίωσή σας.

Τοποθετήστε ένα κρεβάτι με κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα στο κέντρο του τραπεζιού σας, τονισμένο με αιωρούμενα κεριά και σετ με φορτιστές lucite και γυάλινα σκεύη με χρυσό πλαίσιο. 

Για τροπική αισθητική, κεντρικά κομμάτια που αποτελούνται από κόκκινο ανθούριο, φύλλα φοίνικα και φύλλα monstera θα συμπληρώσουν τις καρέκλες από μπαμπού και τα κρεμαστά φανάρια από μπαστούνι . Αν θέλετε ένα μποέμ πάρτι μετά την τελετή, επιλέξτε σε κόκκινες χαρτοπετσέτες και λουλούδια, σε συνδυασμό με υφαντά υλικά.

Ένα signature κοκτέιλ σε κόκκινο ποτήρι με κόκκινα μούρα και μια περιουσία κομμένη στο χείλος

Φαγητό και ποτά

Συμπεριλαμβάνοντας κόκκινες αποχρώσεις στην εικόνα του φαγητού και των ποτών σας, η κουζίνα σας μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως διακόσμηση και να ενισχύσει το θέμα σας. Για να ξεκινήσετε, γίνετε δημιουργικοί με τη γεύση των signature cocktails σας και σερβίρετέ τα σε κόκκινο ποτήρι. 

«Λατρεύω τα ποτά κράνμπερι Old Fashioneds το φθινόπωρο, τα εορταστικά spritzes με ρόδι το χειμώνα , τα αναζωογονητικά σμέουρα rickeys την άνοιξη και τις γλυκές μαργαρίτες με καρπούζι το καλοκαίρι», λέει η Jackson. Προσθέστε πολύχρωμα ορεκτικά στη σύνθεση, όπως ψητό τυρί και σούπα ντομάτας το φθινόπωρο και  κεράσι το καλοκαίρι.

Στο τέλος της βραδιάς, εκθέστε μια κόκκινη γαμήλια τούρτα. Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα γλυκό καλυμμένο με κόκκινο ζαχαρωτό, είτε να τονίσετε μια ουδέτερη βάση με κόκκινα μούρα ή λουλούδια. Ως μπόνους, η Walker συνιστά να επιλέξετε κόκκινο βελούδο για μια έκρηξη χρώματος στο εσωτερικό της τούρτας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γάμος: Αξέχαστα – διάσημα νυφικά!

Her News

Βέρες: Τι συμβολίζουν;

Her News b

Οι ωραιότερες προτάσεις γάμου στον κόσμο, αποσπούν χιλιάδες like στο instagram

Her News