HerNews.gr
Beauty

Μπλε Σκιά: Τα καλύτερα tips για να την αναδείξεις

eyeshadow

H μπλε σκιά και είναι εδώ φέτος για να κάνει το πιο δυνατό come back της! Σε κάθε της εκδοχή και απόχρωση. Είτε σε λεπτή γραμμή eyeliner, είτε σε Smokey Look, είτε στο κάτω μέρος το ματιού.. 

blue

Με το σωστό μαικιγιάζ, ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις των ματιών. Το σωστό μπλε μπορεί να αναδείξει τόσο ένα εξίσου μπλε μάτι, όσο και ένα κατάμαυρο. Η μπλε σκιά, θα αποτελέσει το νούμερο 1 trend στο make up την άνοιξη του 2022. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τολμήσεις, και να απογειώσεις το make up σου. Τόνισε το βλέμμα σου με ιριδίζουσες, μεταλλιζέ ή ματ μπλε σκιές, η παλέτα είναι πολύ μεγάλη. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα ανέπαφο για ώρες ακολούθησε τα παρακάτω tips: 

mple

  • Αν νιώθεις πως είναι υπερβολική επιλογή η μπλε σκιά για το στιλ σου, υπάρχει εναλλακτική για πιο ήσυχο αποτέλεσμα. Βούτηξε ένα πινέλο eye liner σε ιριδίζουσα ή μεταλλιζέ μπλε σκιά σε μορφή σκόνης και έπειτα δημιούργησε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων.
  • Οι σκούρες μαύρες βλεφαρίδες θα αναδείξουν το λαμπερό εφέ της μπλε σκιάς, με το οποίο έχεις τονίσει το βλέμμα σου.
  • Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε χαμηλούς τόνους για να αντισταθμίσεις το αποτέλεσμα. Ένα απαλό ροδακινί  ρουζ και ένα ουδέτερο ματ χρώμα στα χείλη είναι αρκετά. Αν πάλι είσαι από εκείνες που θέλουν να…λάμπουν ακόμα περισσότερο τότε επίλεξε ένα λιπ γκλος με ιριδίζουσα σύνθεση.
  • Καθώς απλώνεις το φον ντε τεν  στο πρόσωπό σου  θυμήσου να εφαρμόζεις μια σταγόνα πάνω από το κάθε βλέφαρο. Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται ολοκληρωτικά οι κοκκινίλες και εμποδίζεται η υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος ώστε  η σκιά που θα απλώσεις, να σταθεροποιηθεί καλύτερα και να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πιο στυλάτο χριστουγεννιάτικο φόρεμα της χρονιάς!

HerNewskl

Bella Hadid: Η πιο τολμηρή παραλλαγή του smokey eye

HerNewskl

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής του self-tan

Her News