HerNews.gr
Αφιερώματα

Παντελής Παντελίδης: 6 χρόνια από το τραγικό πρωινό του θανάτου του

Pριν από 6 χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. 

Εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός μετά από το μοιραίο τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο καλλιτεχνικός κόσμος και το φανατικό κοινό, που είχε ο Παντελής Παντελίδης βυθίστηκε σε θλίψη,στο άκουσμα της απώλειας του. 

pantelidis

Η ζωή του 

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Νοεμβρίου 1983. Εργάστηκε ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά παραιτήθηκε για να γίνει τραγουδιστής, αν και ήταν αυτοδίδακτος. Μόνος του δοκιμάστηκε στο τραγούδι, όπως και στην σύνθεση,ενώ οι στίχοι του, ήταν βαθιά προσωπικά του βιώματα. Τα πρώτα του βήματα ήταν στην γνωστή πλατφόρμα του YouTube, όπου “ανέβαζε” αυτοσχέδια βιντεάκια, τραγουδώντας με την ακουστική κιθάρα του, και όλο του το συναίσθημα. Εκεί, τον ανακάλυψε ο κόσμος όπου τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή, αλλά και η δισκογραφική εταιρεία που τον κατέκτησε. 

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» όπου κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη, που το κοινό τον έβαλε μέσα στην καρδιά του, και τον ανέβασε πολύ ψηλά. Κάνοντας έτσι τον Παντελή Παντελίδη, να γνωρίζει τεράστια επιτυχία, αναγνώριση, δόξα, βραβεία, μα πάνω από όλα αγάπη. Ο γνωστός τραγουδιστής ακόμα, έκανε συνεργασίες με καταξιωμένους τραγουδιστές της ίδιας μουσικής κουλτούρας, όπως , Πάολα, Βασίλης Καρράς, Stan κ.α. 

pantelidis

Το χρονικό του δυστυχήματος 

Ήταν Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο λαϊκός τραγουδιστής, στα 33 του χρόνια, έχασε τη ζωή του στο Ελληνικό. Έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης, ο τραγουδιστής μαζί άλλες 2 γυναίκες, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου μπαίνει στο αυτοκίνητό του με σκοπό να επιστρέψει τα κορίτσια σπίτι τους και ο ίδιος στο δικό του. Ωστόσο, το μαύρο τζιπ ξεφεύγει της πορείας του, με αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να ανασυρθεί νεκρός. Τα δυο κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα..

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι χρόνων τελέστηκε χθες το μνημόσυνο στη γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία, στην εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

Νεότερα Άρθρα

Θεοφάνια: Η μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού- Τα ήθη και τα έθιμα

HerNews ka

19 Μαΐου: Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

HerNews ka

Δέκα μεγαλοπρεπείς εκκλησίες του Αιγαίου αφιερωμένες στην Παναγία

HerNews ka