HerNews.gr
Social News

Chrissy Teigen: “Σταματήσετε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος. Είναι χάλια να το ακούω”

H Chrissy Teigen ξέσπασε με τα όσα ακούγονται για εκείνη.

Η ίδια έχασε το τρίτο της παιδί με τον John Legend, καθώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές με την πρόωρη γέννηση που αναγκάστηκε να γίνει. Αρκετές ήταν οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει και το κοινό της προσπάθησε με κάθε τρόπο να την παρηγορήσει.Μάλιστα, προσπάθησαν να δείξουν  έμπρακτα τη συμπόνια τους, στέλοντας ευχές.

Chrissy Teigen

H ίδια ανήμερα της απώλειας που βίωσε, δηλαδή στις 29 του Σεπτέμβρη θέλησε να κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα η Chrissy Teigen πως:

“Και στον γιο μας που σχεδόν αποκτήσαμε… Πριν έναν χρόνο μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορούσα να φανταστώ και μου έδειξες πως μπορώ να τα ξεπεράσω όλα, ακόμα κι αν δεν το ήθελα. Δεν μπόρεσα να σε φροντίσω, αλλά ήρθες και μου μου έδειξες πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου και να τον φροντίσω, αφού τα σώματά μας είναι πολύτιμα και η ζωή ένα θαύμα. Μου είπαν πως θα γίνει πιο εύκολο αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα. Η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν για πάντα”.

Chrissy Teigen

Επίσης, έχει ξεκινήσει ενέσεις για να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση και μοιράστηκε αυτήν την εμπειρία της με τους fans της στο Instagram. Μιλώντας για την εμπειρία που βίωσε, ξέσπασε ζητώντας από το κοινό να σταματήσει να τη ρωτάει σχετικά με το αν είναι έγκυος. Το πρήξιμο που έχει οφείλεται μονάχα σε αυτήν την διαδικασία.

Κλείνοντας, εκείνη έγραψε γεμάτη εκνευρισμό πως:

“Γεια! Το δημοσίευσα στα stories μου, αλλά ήθελα να σας ενημερώσω πως βρίσκομαι σε άλλον έναν κύκλο IVF για να σώσω όσο περισσότερα αυγά μπορώ με την ελπίδα για μερικά δυνατά, υγιή έμβρυα. Πραγματικά, δε με πειράζουν οι ενέσεις. Με κάνουν να νιώθω σαν γιατρός ή χημικός, αλλά το πρήξιμο είναι ενοχλητικό, οπότε ζητώ ταπεινά να σταματήσετε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος, γιατί, ενώ ξέρω ότι το λέτε με ενθουσιώδεις, καλές προθέσεις, είναι χάλια να το ακούω, γιατί είμαι το αντίθετο της εγκύου! Αλλά, επίσης, σας παρακαλώ να σταματήσετε γενικά να ρωτάτε κάποια αν είναι έγκυος. Το είπα στα σχόλια, αλλά μου έβαλαν τις φωνές, επειδή το Internet είναι άγριο. Ωστόσο καλύτερα να είμαι εγώ αυτή που θα σας το πω και όχι κάποια γυναίκα που θα σας κοιτάξει στα μάτια με δάκρυα και να το μάθετε από εκεί. Τέλος πάντων, σας αγαπώ”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Πατούλη: «Ανοίγουν άλλοι κύκλοι με τον Γιώργο Πατούλη. Είμαστε σε ήρεμη φάση»

Her News b

Νίκος Κουρής: “Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας”

Her News b

Χριστιάνα Μπέτα: Η νέα έκθεση ζωγραφικής της στη Μύκονο – Στο πλευρό της η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου (ΦΩΤΟ)

HerNews ka