HerNews.gr
Σχέσεις

7 τρόποι για να πεις “Σ’αγαπώ” .. χωρίς να το πεις

love

Είστε σε σχέση με ένα πραγματικά υπέροχο άτομο και ενώ τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά σοβαρά, δεν είστε έτοιμοι να πείτε το “σ’αγαπώ”;

Δεν είναι απαραίτητo ότι δεν το νιώθετε, απλά θέλετε λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε και να καθίσετε με τα συναισθήματά σας προτού κάνετε μεγάλες δηλώσεις. Ωστόσο, θέλετε να πείτε κάτι για να ενημερώσετε το άτομο πόσο σας ενδιαφέρει.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να πείτε “σ’αγαπώ”, εδώ είναι μερικές εναλλακτικές επιλογές:

“Δεν έχω γνωρίσει κανέναν σαν εσένα στην ζωή μου”

Προφανώς ο τόνος μετράει εδώ – δεν θέλετε να ακούγεστε σαρκαστικός ή να το αναφέρετε όταν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί. Πείτε τους να ξέρουν πόσο μοναδικοί πιστεύετε ότι είναι και πόσο σας αρέσει να γνωρίζετε κάποιον τόσο διαφορετικό από όλους όσους ήρθαν πριν.

“Δεν θα ήθελα να είμαι με κανέναν άλλον”

Αυτή είναι μια τολμηρή δήλωση. Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σας που αγαπάτε, αλλά έχετε επιλέξει αυτό το άτομο ως το πιο σημαντικό για να περάσετε χρόνο μαζί του. Πολύ γλυκό!

love“Σε ερωτεύομαι κάθε μέρα και πιο πολύ”

Όχι μόνο τον ερωτεύεσαι αυτή τη στιγμή, αλλά τον ερωτεύτηκες και χθες και θα τον ερωτευτείς και αύριο. Τα συναισθήματά σας συνεχίζουν να συνδυάζονται σε ένα όμορφο σωρό αγάπης.

“Απολαμβάνω να σε βλέπω να κάνεις αυτό που σου αρέσει”

Ίσως είναι κιθάρα, ζωγραφική, γραφή ή κάτι άλλο, αλλά απλά λατρεύεις να τους βλέπεις να το κάνουν. Σε κάνει να τους ερωτεύεσαι ακόμα περισσότερο όταν τους βλέπεις να κάνουν κάτι στο οποίο είναι τόσο παθιασμένοι (και καλοί).

“Μου αρέσει όλο αυτό που ζούμε”

Αυτό λέει στον σύντροφό σας ότι είστε ευχαριστημένοι με το πού βρίσκεστε και ότι είστε επίσης ενθουσιασμένοι για το πού πηγαίνετε. Έχετε πίστη ότι θα είναι κάτι καλό.

love

“Είσαι το Νο1 μου”

Από όλους τους ανθρώπους στον κόσμο, τους επιλέγετε εσείς. Είναι το άτομό σου. Αυτό είναι γλυκό γιατί βασικά λες “σ’αγαπώ” χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις αυτές τις λέξεις.

“Δεν πιστεύω πόσα πράγματα νιώθω για εσένα”

Το σοκ σας στέλνει το μήνυμα ότι τα συναισθήματά σας είναι έντονα και μάλιστα σας εκπλήσσουν. Έχετε ερωτευτεί αληθινά και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί τους. Δεν είστε έτοιμοι να πείτε “σ’ αγαπώ” αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό πλησιάζει αρκετά.

Νεότερα Άρθρα

Πρώην: Να στείλω ή να μην στείλω μήνυμα;

Her News b

Ο σύντροφος μου με απατά: Αυτά είναι τα σημάδια της απιστίας

Her News

Έρευνα αποδεικνύει πως είναι red flag στο dating αν κάποιος δεν έχει κάνει ψυχοθεραπεία!

HerNewskl