HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τα πραγματικά της μαλλιά στο TikTok

H Kim Kardashian έδωσε στους θαυμαστές της μια σπάνια ματιά στα φυσικά της μαλλιά, χωρίς εξτένσιονς ή περούκες στο TikTok το Σαββατοκύριακο ενόψει της επιστροφής της στα χαρακτηριστικά  μακριά μαύρα μαλλιά της.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον κοινόχρηστο λογαριασμό της Kardashian και της κόρης της North, μητέρα και κόρη τραγουδούν το “Baby, It’s Cold Outside”, με την Kim να έχει τα μαλλιά της  σπαστά σε μελί χρώμα, μέχρι τους ώμους.

«Το κρατάω για λίγο», είπε η Kim Kardashian στο Interview για τα μαλλιά της τον Σεπτέμβριο. «Νιώθω ότι το φθινόπωρο θα τα σκουρύνω, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλω να καταστρέψω τα μαλλιά μου. Αλλά, νομίζω ότι οι ξανθιές έχουν περισσότερο fun. Απλώς νιώθω διαφορετική».

Πράγματι, το άσπρισμα των μαλλιών της Kardashian για το Met δεν ήταν εύκολο κατόρθωμα. Όπως είπε εκείνη τη στιγμή στη Vogue , η αλλαγή των μαλλιών της χρειάστηκε 14 ώρες από την αρχή μέχρι το τέλος.

H αλήθεια είναι πως η Kim έχει δοκιμάσει κόκκινα , ροζ και ακόμη και πράσινα μαλλιά με τα χρόνια. Πιο πρόσφατα, δοκίμασε μια μελί απόχρωση κατά τη διάρκεια της Art Basel στο Μαϊάμι στις αρχές Δεκεμβρίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Γάμος πριν τη γέννα-Παντρεύονται στις 27 Μαΐου

Her News b

Georgina Rodriguez: Μας δείχνει βίντεο από το νέο super luxe ξενοδοχείο που ετοιμάζει με τον Christiano Ronaldo

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου: “Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις”

HerNewskl