HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Σελίν Ντιόν: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Περισσότερο από ένα χρόνο αφότου η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τη διάγνωσή της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου , οι θαυμαστές σύντομα θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει το ταξίδι υγείας της σούπερ σταρ.

Η Amazon MGM Studios ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το «I Am: Celine Dion», ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, θα μεταδοθεί παγκοσμίως στο Amazon Prime Video αφού αποκτήσει τα παγκόσμια δικαιώματα για την ταινία.

 Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.Η τραγουδίστρια Celine Dion εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της πρώτης της παγκόσμιας περιοδείας που ονομάζεται Courage στο Videotron Centre, την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, στην πόλη του Κεμπέκ.Η Irene Taylor, υποψήφια για Όσκαρ κινηματογραφίστρια, ακολούθησε την Σελίν Ντιόν για περισσότερο από ένα χρόνο για το ντοκιμαντέρ, το οποίο υπόσχεται να απαθανατίσει «την ιδιωτική ζωή ενός παγκοσμίου megastar που δεν έχετε ξανά δει», σύμφωνα με δελτίο τύπου.

«Αυτή η οικεία εξερεύνηση οδηγεί τους θεατές σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και το παρόν της Σελίν καθώς αποκαλύπτει τη μάχη της με το Stiff Person Syndrome (SPS) και τις προσπάθειες που έχει κάνει για να συνεχίσει να τραγουδάει για τους αγαπημένους και πιστούς της θαυμαστές», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Τα τελευταία δύο χρόνια η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου ήταν «μια τέτοια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της κατάστασής μου μέχρι το να μάθω πως να ζω και να το διαχειρίζομαι, αλλά να μην το αφήνω να με καθορίζει», είπε η Σελίν Ντιόν σε μια δήλωση. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - 06 ΜΑΪΟΥ: Η Celine Dion παρευρίσκεται στο Met Gala Celebrating Camp 2019: Notes on Fashion στο Metropolitan Museum of Art στις 06 Μαΐου 2019 στη Νέα Υόρκη. (Φωτογραφία από Neilson Barnard/Getty Images) ORG XMIT: 775333959 ORIG ID ΑΡΧΕΙΟΥ: 1147411112

«Καθώς ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στο τραγούδι συνεχίζεται, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, να μπορώ να δω τους θαυμαστές μου», πρόσθεσε η Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να τεκμηριώσω αυτό το μέρος της ζωής μου για να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω αυτήν την ελάχιστα γνωστή πάθηση, για να βοηθήσω άλλους που συμμερίζονται αυτήν τη διάγνωση».

Η Σελίν Ντιόν είπε ότι «δεν τα παρατάει» μετά την ακύρωση των παραστάσεων του Courage World Tour

Η Σελίν Ντιόν πραγματοποίησε 52 ημερομηνίες της Courage World Tour στη Βόρεια Αμερική πριν από την πανδημία COVID-19 και ανέβαλε περαιτέρω παραστάσεις τον Μάρτιο του 2020.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Ντιόν έπρεπε να ακυρώσει αυτές τις υπόλοιπες ημερομηνίες καθώς ανέρρωνε από τη θεραπεία που έλαβε για «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς».

Αρκετούς μήνες πριν, είχε αναβάλει την παραμονή της στο Λας Βέγκας λόγω αυτών των μυϊκών σπασμών.

Στα τέλη του 2022, η Ντιόν αποκάλυψε σε ένα  συγκινητικό βίντεο στο Instagram ότι είχε διαγνωστεί με SPS, κάτι που την έκανε να βιώσει αυτούς τους μυϊκούς σπασμούς. 

Για τον Μάιο του 2023 η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι οι υπόλοιπες προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας της για το 2023-24 θα ακυρωθούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσσαι στο 100%», έγραψε σε δήλωση εκείνη την εποχή.

 «Δεν είναι δίκαιο να συνεχίζεις να αναβάλλεις τις παραστάσεις και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμος να επιστρέψω ξανά στη σκηνή».

«Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ», συνέχισε το μήνυμά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Top Gun Maverick: Έτσι εκπαιδεύτηκαν οι ηθοποιοί (video)

Her News

«ΑΝΤΙ ΛΗΨΕΙΣ» – Μια έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσεις

Her News

Eurovision: Απόσπασμα του “Last Dance” που θα μας εκπροσωπήσει φέτος

Her News b