HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νατάσσα Μποφίλιου: “Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτήν την αθλιότητα, που έχει κατασταφεί η ψυχή του”

Νατάσσα Μποφίλιου

H Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε ανοιχτά στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” για το κίνημα, γα τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την προσωπική της ζωή.

Νατάσσα Μποφίλιου-hernews

Αρχικά, η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να τονίσει χαρακτηριστικά πως “”νομίζω το τι πιστεύω είναι πασιφανές, είμαι ένας άνθρωπος που τοποθετούμε πολιτικά και κοινωνικά. Οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο βήμα έχουν αποκτήσει και μια πιο καθαρή και συγκεκριμένη φωνή. Είναι ευχάριστο γιατί ξέρουμε πια να βλέπουμε τον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα, Ποιον αγαπά, ποιον επιλέγει, ποιον κοιτάζει να προστατέψει“.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να προσθέσει ότι “δεν με νοιάζει αν έχεις καλή φωνή, αν είσαι λαμπερός, αν χορεύεις, αν έχεις τεράστιες επιτυχίες ή πολύ ταλέντο. Θέλω να είσαι πρώτα με τον άνθρωπο. Είμαι με το θύμα, ξεχνάω! Δεν θα υπερασπιζόμουν τίποτα (τον θύτη). Ξεχνάω, τελειώνει αυτό για μένα. Δεν είναι ο άνθρωπος που ενδεχομένως νόμιζα και έχω εγώ ευθύνη έκανα λάθος που νόμιζα ότι είναι κάποιος άλλος άνθρωπος. Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτήν την αθλιότητα, που έχει κατασταφεί η ψυχή του, που έχει κάποιος χωρίς κανένα δικαίωμα. Εδώ μπαίνει η λέξη δικαίωμα- να του διαλύσει την ψυχή. Είμαι μόνο με αυτόν, ο άλλος για μένα δεν υπάρχει, Ο αδερφός μου να τα έκανε. Χριστέ μου δεν μπορώ ούτε να το πω, έχει τελειώσει για μένα, δεν είναι αδερφός μου. Είναι αδερφή μου αυτή που κακοποιήθηκε. Γι’ αυτό τα άλλα ας σταματήσουμε λίγο να τα λέμε είναι κι ντροπή για τις ίδιες τις λέξεις. Είμαστε πολύ λίγοι για να τις λέμε“.

Νατάσσα Μποφίλιου-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ: Έρχονται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00

Her News

Οι πιο δροσερές αποδράσεις έρχονται στο MEGA!

Her News

Ρούλα Ρέβη: «Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία»

HerNews ka