HerNews.gr
Σχέσεις

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν μικρές φυσιολογικές στιγμές που σε ξεγελούν

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν μικρές φυσιολογικές στιγμές που σε ξεγελούν

Οι τοξικοί άνθρωποι μπορούν να σε ξεγελάσουν, να σε χειραγωγήσουν και να σε κάνουν να πιστεύεις πως για όλα φταις εσύ.

Oι τοξικοί άνθρωποι είναι πάντοτε τοξικοί, να το θυμάσαι αυτό. Υπάρχουν στιγμές που σε ξεγελούν και εκεί είναι που ξεκινάει το πρόβλημα. Όταν κάποιος σε πληγώνει συνέχεια, ξαφνικά είναι έκπληξη για εσένα όταν συμπεριφερθεί φυσιολογικά. Δεν έχεις συνηθίσει να σου μιλάει γλυκά και νιώθεις ένα άισθημα ευτυχίας όταν το κάνει.

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν μικρές φυσιολογικές στιγμές που σε ξεγελούν

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο εύκολα, όλα είναι προσωπεία. Όταν έχετε μια καλή στιγμή, μην ξεχάσεις εκείνες τις εννιά. Ήταν άσχημες, έκλαιγες και δε μπορούσες να το διαχειριστείς.  Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν συνέχεια προβλήματα. Δεν είναι φτιαγμένοι για σένα, δεν είστε προορισμένοι για να είστε μαζί..

Δεν έχεις κανέναν λόγο να μείνεις. Δε σου δίνουν καμία αφορμή να προσπαθήσεις και όλα είναι ολοφάνερα απο τους πρώτους μήνες. Εσύ δεν θέλεις να το δεις.

Ναι, οι τοξικοί άνθρωποι μπορούν να σε ξεγελάσουν και θα το καταλάβεις χρόνια μετά. Θα σου δείξουν αγάπη και θα την πάρουν πίσω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Αισθάνεσαι μοναδική μαζί του και οταν δεν είστε μαζί σε κυριεύει ανασφάλεια; Είναι τοξικό. Πόσες φορές θα πρέπει να στο γράψω; 

Σε κάνει να ξεχνάς όσα σου έχει κάνει, διότι ξέρει τον τρόπο να σε χειραγωγεί… Σε κάνει να γελάς και μετά από μια ώρα είσαι στα πατώματα. 

Οι τοξικοί άνθρωποι σε ξεγελούν.

Μην ξεχνάς, αξίζει ένας άνθρωπο που η αλήθεια του θα φαίνεται στα μάτια σου. Αχρείαστοι σου ειναι αυτοί που αφήνουν έστω και ένα μικρό δάκρυ από το πρόσωπο σου.

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν μικρές φυσιολογικές στιγμές που σε ξεγελούν
thoughtcatalog

Η τοξικότητα δεν οφέλησε ποτέ κανέναν. Φαντάσου να είσαι όλος του ο κόσμος. Να αναπνέει για ένα σου χαμόγελο. Να σε κοιτάζει και να αισθάνεσαι πως ο χρόνος σταματάει εκεί.

Μην ψάχνεις το δράμα, κρατάει για λίγο…

Νεότερα Άρθρα

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των σχέσων μέσω social media;

HerNews ka

Μακροχρόνιες σχέσεις και χωρισμός

Her News b

Συνεπιμέλεια: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Her News