HerNews.gr
Γνώμες

Καριέρα, οικογένεια, αισθητική – Η γυναίκα μπορεί να εμπνεύσει

Η ημέρα της γυναίκας είναι μια αφορμή να μιλήσουμε για την χαρά και αισιοδοξία που αισθανόμαστε ως γυναίκες στον τομέα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Η επιτυχία αυτή έρχεται μέσα απο έναν δύσκολο δρόμο με αρκετές προκλήσεις, ευθύνες αλλά και ισσοροπίες που πρέπει να τηρηθούν ώστε να μπορεί να υπάρχει μια αρμονία στο σπίτι αλλά και μια υγιής επειχηρηση. Η δική μου επιχείρηση έχει να κάνει με την αισθητική.

Γράφει η Μαρία Φωτοπούλου

Η αισθητική για μένα, είναι από μόνη της μια σκέψη που μου προκαλεί ενθουσιασμό, όρεξη για μάθηση αλλά και ικανοποίηση καθώς μέσα από αυτήν νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω σε γυναίκες αλλά και σε άντρες την φρεσκάδα, την ανανέωση και κυρίως την ομορφιά.

Η σκέψη αυτή με βοηθάει σε μια δύσκολη εποχή με μια απο τις μεγαλύτερες πανδημίες , με κλειστές επειχηρήσεις , με γεγονότα που έως τώρα φάνταζαν αδύνατον να συμβούν, να βρώ την δύναμη να προχωρήσω.

Με σκληρή καθημερινή δουλειά, διαρκή ενημέρωση και καινούριες υπηρεσίες, καθώς η αισθητική εξελίσσεται συνεχώς, προσπαθώ να επιτύχω και εγώ σε έναν κατά τα άλλα πολύ “όμορφο” κλάδο.

Η οικογένεια με παιδιά και η καθημερινότητα είναι επίσης απαιτητική, με αναγκαία παρουσία της γυναίκας στο σπίτι γιαυτό είναι σημαντικό να επιλέγουμε καλούς συνεργάτες και να τους εμπιστευόμαστε ώστε να μπορούμε να παρέχουμε και στην οικογένεια μας, ώς σύζυγοι και μητέρες το καλύτερο που μπορούμε.

Παρόλο που οι δυσκολίες είναι πολλές και το ρίσκο μεγάλο, πιστέυω ότι κάθε γυνάικα που συμμετέχει στην γυναικεία επιχειρηματικότητα μπορεί να εμπνεύσει, να καινοτομήσει και εν τέλει να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία σε ότι επιλέξει να κάνει.

Μαρία Φωτοπούλου

https://www.instagram.com/silkencare/

Νεότερα Άρθρα

Τα κάνω όλα μόνη μου ή ζητάω βοήθεια όποτε χρειαστεί; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Θα μηδένιζες την απόσταση για μια ακαταμάχητη έλξη;

Her News b

Κάποιοι κύκλοι δεν είναι για να κλείνουν

Her News b