HerNews.gr
Γνώμες

Θα μηδένιζες την απόσταση για μια ακαταμάχητη έλξη;

driving

Απόσταση.. η απόσταση είναι σχετική, όταν νιώθεις ότι κάτι το θέλεις πολύ..

Μιλάω πάντα για μια απόσταση που μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Ας μην μπλέξουμε με αεροπλάνα και πλοία.. Μιλάω για αυτή την απόσταση που λες, “θα μπω στο αμάξι και θα πάω να τον βρω”.. Αλλά πως φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε να μπούμε όντως στο αμάξι για κάποιον;.. 

Η ζωή λοιπόν είναι μικρή, για να περιμένεις, για να υπομένεις, για να συμβιβάζεσαι, για να ΜΗΝ βιώνεις το πάθος στο 100%. Και αυτή είναι η λέξη κλειδί. Το πάθος! Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι που σε παθιάζει; Που ένιωσες αυτό το “σε θέλω τώρα” και το “τώρα” έγινε πραγματικότητα;..

driving

Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο και είσαι από εκείνους που φοβούνται, που δειλιάζουν μπροστά σε όσα ποθούν, τότε σταμάτα να διαβάζεις, καθώς τα παρακάτω θα σε τρομάξουν..

Με όλα όσα ζούμε ναι, ναι, ναι, μπαίνεις στο αμάξι και πας στην Πάτρα (η πόλη είναι τυχαία – για ευνόητους λόγους- ή μπορεί και όχι ) για να δεις κάποιον. Αχ, και δεν μιλάω για αγάπη. Δεν μιλάω για μια σχέση εξ’αποστάσεως που έχεις έναν δικό σου άνθρωπο και θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί του. Μιλάω για αυτή την έλξη της στιγμής, η για αυτή την έλξη που μπορεί να ήταν καιρό μέσα σου και απλά να μην το είχες καταλάβει. Για μια έλξη , που ίσως να μην βγάλει πουθενά, για μια έλξη που ίσως να είναι ρίσκο, για μια έλξη που μπορεί να σου ξύπνησε ξαφνικά.. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο για αυτή; 

woman

Μπαίνεις. Μην σκέφτεσαι την απόσταση.

Καλύτερα να ρισκάρεις για κάτι, παρά να μείνεις με την απορία. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που δεν τολμάνε να βάλουν φωτιά στην ζωή τους, και να κάψουν κάθε φόβο. Εξάλλου λένε ότι “όλα τα ωραία βρίσκονται εκεί που φοβάσαι να πας.” Γιατί και εγώ φοβάμαι.. αλλά το ξεπερνάω. 

Όσο για την βενζίνη, που έχει φτάσει η τιμή της στα ύψη.. Χαλάλι. Όσο καίγομαι με κάποιον, ας καίω και τη βενζίνη. Και αυτό, κρατήστε το, και εφαρμόστε το.

xoxo

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Αν δουλεύεις τον Ιούλιο, ο χρόνος δεν… July

Her News b

“OlinaΛΥΣΗous” – Episode 16: Καλοκαίρι θα πει…

Her News

Μήπως το “The Bachelor” είναι εκπαιδευτικό; 3 + 1 πράγματα που μάθαμε από το reality αγάπης

Her News b