HerNews.gr
Γνώμες

Τα κάνω όλα μόνη μου ή ζητάω βοήθεια όποτε χρειαστεί; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Εμείς οι σύγχρονες γυναίκες…έχουμε μάθει να τρέχουμε για όλα….να βάζουμε ένα πρόγραμμα με όλες τις δουλειές μέσα στην ημέρα και να μην σταματάμε δευτερόλεπτο μέχρι το βράδυ…χωρίς να ζητάμε βοήθεια από κανέναν..Πόσο σωστό είναι όμως αυτό;

Με λίγα λόγια ο προβληματισμος μου είναι ο εξής….Το σωστό είναι να κάνουμε τα πάντα μόνοι μας, λες και θα αποδείξουμε ότι είμαστε οι superwoman ή να ζητάμε βοήθεια μερικές φορές και να λύνουμε μερικά πράγματα πιο εύκολα;

Δυστυχώς καθημερινά διαπιστώνω ότι όλες μας έχουμε την τάση να ωθούμε τους εαυτούς μας στα άκρα, για να τα έχουμε όλα στην εντέλεια ή πολλές φορές γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή της ζωής μας έχουμε μάθει να τα κάνουμε έτσι.

Και αναρωτιέμαι, τι θα γίνει αμα μια μέρα αυτό το “μηχανάκι ” που είναι η σύγχρονη γυναίκα  ξαφνικά ….μπουμ …μπλοκάρει; Μηχανισμός είναι όταν το παρακάνεις…μπορεί να χαλάσει!

Για αυτό πρέπει πολλές φορές να βρίσκουμε λύσεις…

Λύσεις που μέχρι τώρα δεν ήταν στη “λίστα της βιονική γυναίκας ” και να ζητάμε βοήθεια…ναι βοήθεια…αυτό δεν θα μας κάνει ούτε ανίκανες ούτε λιγότερο δυναμικές! Περισσότερο ευτυχισμένες θα μας κάνει!

Μη ντρέπεστε κορίτσια να ζητήσετε βοήθεια…

Είτε αυτή είναι ψυχολογική….είτε βοήθεια για τις δουλειές του σπιτιού…είτε για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ…για το οτιδήποτε θα σας κάνει να πάρετε μια ανάσα και να σταθείτε στα πόδια σας με χαμόγελο!

Μην ξεχνάτε….υπάρχουν οι φίλοι…η οικογένεια…ακόμα και άνθρωποι που είναι ειδικευμένοι σε κάθε λογής δουλειά!

Αυτά για σήμερα…σας φιλώ!

Υ.Γ.: Χαμογελάτε έστω και στραβά…κάποια στιγμή θα ισιώσει ….

Μαριλένα Γεωργιοπούλου

Νεότερα Άρθρα

Όμορφες μέρες, να τις ζεις

Her News

«Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα..» Ζώντας στην εποχή της φρίκης

Her News

Modern Dating: Οι μεγαλύτεροι μύθοι που έχω κουραστεί πλέον να ακούω!

HerNewskl