HerNews.gr
Social News

Κώστας Τσουρός για την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη: “Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία”

Ξέσπασε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” ο Κώστας Τσουρός με την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη και των συνεργατών του.

Στην στήλη της εκπομπής “Τα hot news της ημέρας” , είδαμε την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη και της ομάδας του. Ο ίδιος εμφανίστηκε στον ρόλο του Ιησού, ενώ οι συνεργάτες του , μαζί του, σε έναν “άλλον” Μυστικό Δείπνο. Μετά από το video, ο Κώστας Τσουρός έσπευσε να σχολιάσει.

καναρακης

“Μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο έχει γίνει αυτή η φωτογράφιση, εννοώ να υπάρχει κάποια παράσταση που να παίζουν “έτσι”.. Δεν έχουμε διαβάσει και το κείμενο όλο της συνέντευξης, αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος..δεν θέλω να πω και μεγάλα λόγια.” είπε με αμηχανία ο Κώστας Τσουρός

Μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού. Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς… Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε σύμβολα, στο όνομα της τέχνης πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη.Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου.

καναρακης

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελεωνόρα Μελέτη διαφώνησε με τα περισσότερα από όσα είπε ο Κώστας Τσουρός λέγοντας:

“Εγώ το βλέπω αλλιώς. Και εγώ δεν τρελάθηκα. Υπάρχει όμως και αυτή η φιλοσοφία που λέει ότι η τέχνη είναι ένας χώρος χωρίς όρια..”

Ο Θανάσης Πάτρας είπε από την πλευρά του:

«Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ το λόγο».

 

“Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε, κατά την δική μου άποψη, και η θρησκεία είναι ένα από αυτά” συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός και έκλεισε την συζήτηση.

Νεότερα Άρθρα

Mπαμπάς για πρώτη φορά o Σάκης Αρσενίου – Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Her News

Τριαντάφυλλος: “Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας”

Her News b

Asia Express: Αυτά είναι τα ζευγάρια – έκπληξη που θα συμμετέχουν

Her News b