HerNews.gr
Beauty

Micellar Water: Πως θα χρησιμοποιήσεις το θαυματουργό νερό της ομορφιάς;

micellar

Αγαπάς ήδη το micellar water κι όχι άδικα..

Το micellar water είναι το «μαγικό νερό» που μπορεί να απομακρύνει με ένα πέρασμα το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη σκόνη της μέρας από το πρόσωπό μας.

Τι είναι ακριβώς το micellar water ;

Το micellar water (μικκυλιακό νερό) είναι ένα δημοφιλές προϊόν φροντίδας του δέρματος. Πρόκειται για απεσταγμένο νερό με ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη και ήπια επιφανειοδραστικά τα οποία είναι λιπαρά μόρια που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της επιδερμίδας.

micellar

Πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εκτός από το να καθαρίσεις το πρόσωπό σου;

Διόρθωσε το μακιγιάζ σου

Αν σου ξεφύγει η γραμμή του eyeliner, αν ξεφύγει το κόκκινο κραγιόν ή λερωθείς με το mascara, μία μπατονέτα, βρεγμένη με micellar water θα διορθώσει το λάθος στο λεπτό. Χρησιμοποίησε το σε ένα στεγνό βουρτσάκι make up, ή σε μια μπατονέτα για να πετύχεις την διόρθωση που θέλεις. 

Καθάρισε τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους των καλλυντικών σου

Το micellar water, όπως απομακρύνει το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και το αφήνει καθαρό. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το συρτάρι ή το κουτί που έχει λερωθεί από τα προϊόντα μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε το σε μια μεγάλη έκταση από βαμβάκι, ή σε χαρτί κουζίνας, και καθάρισε τα σημάδια από τα καλλυντικά. Μετά μην παραλείψεις να τα περάσεις και με λίγο κανονικό καθαριστικό, για να μην μείνει η αίσθηση του συγκεκριμένου προιόντος. 

micellar

Αφαίρεσε τους λεκέδες από μακιγιάζ στα ρούχα

Η καθαριστική του ιδιότητα δεν σταματά στο πρόσωπο. Το micellar water μπορεί να αφαιρέσει το λεκέ από foundation που έμεινε στο γιακά του πουκαμίσου σου. Αρκεί να ρίξεις λίγη ποσότητα πάνω στο λεκέ και να τρίψεις απαλά το ύφασμα για να μην το καταστρέψεις. Αν θες να σιγουρευτείς ότι τίποτα κακό δεν θα γίνει, τότε κάνε τη δοκιμή σε ένα παλιό ύφασμα.

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα αιθέρια έλαια για το δέρμα, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Her News

Κίτρινα νύχια: Οι τρεις πιο συχνές αιτίες που δημιουργούνται

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε το αγαπημένο της concealer για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl