HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Αποκαλύψε τις δυσκολίες που βίωσε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Kylie Jenner

H Kylie Jenner έκανε σημαντικές αποκάλυψεις.

Kylie Jenner

Η διάσημη επιχειρηματίας- influencer πραγματοποίησε ένα βίντεο μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Kylie Jenner φροντίζει να ενημερώνει τους fans της για κάθε πτυχή της ζωής της. Αυτήν την φορά, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στη γέννηση του δευτερου παιδιου της και στις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη.

Kylie Jenner

Έτσι, παραδέχτηκε σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram Stories της ότι το διάστημα που έζησε μετά τη γέννηση του δεύτερου μωρού της ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη. Υπάρχαν αρκετά πνευματικά, σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δήλωσε πως τώρα καταλαβαίνει τις άλλες μητέρες που πιέζονται να επιστρέψουν πίσω στην κανονική τους ζωή. Επίσης, προσέθεσε πως “δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα. Ήταν δύσκολο, απλά ήθελα να το πω”.

Όταν πίστευε πως δε θα μπορούσε να κάνει ξανά γυμναστική , έκανε μεγάλη προσπάθεια. Πολλές φορές μάλιστα δημοσίευσε βίντεο που έκανε διάδρομο και έγραφε  πως “είμαι εδώ και νιώθω καλύτερα. Μπορείτε κι εσείς. Πρέπει να σταματήσουμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας να επιστρέψουμε σωματικά ή πνευματικά μετά τη γέννα”.

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό outfit που επέλεξε για την ανακοίνωση του νέου της τραγουδιού

HerNews ka

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Julia Roberts: Η ρομαντική ανάρτηση για την 20η επέτειο του γάμου της

HerNewskl