HerNews.gr
Beauty

Αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες για το κόκκινο κραγιόν

red

Το φωτεινό, τολμηρό κόκκινο κραγιόν προσελκύει όλη την προσοχή στο πρόσωπό σου, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ότι κάθε κίνησή σου καταγράφεται.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις κόκκινο κραγιόν;

Μην υπερβάλεις με το μακιγιάζ των ματιών σου

Όταν φοράς ένα τόσο τολμηρό χρώμα κραγιόν, θα πρέπει να “ηρεμήσεις” το υπόλοιπο μακιγιάζ. Άφησε στην άκρη τη ζωηρή σκιά ματιών σου και επίλεξε την αγαπημένη σου nude παλέτα σκιών ματιών. Είναι καλύτερο να επιμείνεις σε ουδέτερες αποχρώσεις που δένουν με το δέρμα σου. Όσο για τη μάσκαρα, το eyeliner και το ρουζ σου, μια ελαφριά στρώση από το καθένα είναι υπεραρκετή. Θέλεις όλη την προσοχή να την τραβήξεις με τα υπέροχα χείλη σου!

Ο καλύτερος συνδυασμός όμως είναι ο εξής: Έντονα κόκκινα χείλη, μαύρο winged eyeliner, και φυσικό ρουζ.

red

Επέλεξε τη σωστή απόχρωση του κόκκινου

Διαφορετικοί τόνοι δέρματος φαίνονται καλύτερα με ορισμένες αποχρώσεις του κόκκινου. Πριν αγοράσεις το πρώτο σου κόκκινο κραγιόν, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις πρώτα πώς να επιλέξεις το σωστό χρώμα κραγιόν για τον τόνο του δέρματός σου.

Ενυδάτωσε τα χείλη σου

Το να βάλεις κραγιόν σε στεγνά χείλη είναι μια τρομερή απόφαση, ανεξάρτητα από το χρώμα που έχεις επιλέξει. Κάνει μόνο πιο αισθητές τις μη κολακευτικές πτυχές και ρωγμές των σκασμένων χειλιών σου. Για να μην αναφέρουμε ότι το κραγιόν δεν θα κολλήσει στα στεγνά χείλη όλη την ημέρα. Τα ξηρά χείλη κάνουν το χρώμα να ξεφλουδίζει, δημιουργώντας ένα θαμπό, ανομοιόμορφο χρώμα.

red

 

Προετοίμασε τα χείλη σου με Lip Liner

Αν και δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιείς lip liner, συνιστάται ιδιαίτερα όταν φοράς κόκκινο κραγιόν. Το Lip Liner μοιάζει λίγο με το primer για σκιές ματιών. Μπορείς να φορέσεις κραγιόν χωρίς επένδυση, αλλά σίγουρα δεν θα φαίνεται τόσο καλό ούτε θα διαρκέσει τόσο πολύ. Το μολύβι χειλιών σφραγίζει το χρώμα, αποτρέποντας να ξεφύγει το χρώμα από τα χείλη. Είναι επίσης χρήσιμο αν θέλεις να ενισχύσεις τα χείλη σου και να φαίνονται πιο σαρκώδη. Βεβαιώσου ότι έχεις απλώσει σε ολόκληρο το χείλος σου (όχι μόνο στις άκρες), ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως βάση.

 

Νεότερα Άρθρα

Τάσεις μακιγιάζ φθινόπωρο-χειμώνας 2021

Her News

Έλενα Παπαρίζου: Δείτε το manicure trend που υιοθέτησε

HerNewskl

Baby Blonde: Το ξανθό που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας!

HerNewskl