HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάσα Μπάστα: “Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά”

Σάσα Μπάστα

H Σασά Μπάστα αναφέρθηκε σε έναν χαμό που τη στιγμάτισε. 

Σάσα Μπάστα

Η ίδια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή  “Πρωινό” και δε μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή της στο ριάλιτι “Φάρμα”. Αρχικά, η Σάσα Μπάστα  δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Στη Φάρμα έχασα 12 κιλά. Είμαι στη φάση που θέλω να πάρω κιλά. Όταν με είδατε να λιποθυμάω έπαθα διάτρηση στομάχου. Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω… Έπαιρνα μια πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό”.

Σάσα Μπάστα

Επιπλέον, η τραγουδίστρια μίλησε για τον χαμό του πατέρα της και το πόσο τη στεναγχώρησε, τονίζοντας ότι:

Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος -δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά”.

 

Νεότερα Άρθρα

J2US: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου οι νικήτριες – Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό Show του Νίκου Κοκλώνη

Her News

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έπαιζα στις γειτονιές αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά»

HerNewskl

Ανάσταση γεμάτη φως στο «Σπίτι με το MEGA» με τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου!

Her News