HerNews.gr
Μόδα

Η Vip Collection κλέβει την παράσταση – Όταν η Αρχαία Ελλάδα συναντά τη σύγχρονη μόδα

Η Vip Collection είναι η must πρόταση για το 2022! Τούλινα φορέματα με αέρα Αρχαίας Ελλάδας, συνδυασμένα με κοσμήματα και ζώνες από plexiglass είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι που έρχεται!

Η Vip Collection by Atelier Rene αποτελείται από αρχαιοελληνικά φορέματα, συνδυασμένα με αξεσουάρ από plexiglass με το χαρακτηριστικό σύμβολο «Σπείρα».

Εμπνευσμένοι από το Αρχαιοελληνικό Σύμβολο «Σπείρα» του Ελληνικού Κόσμου, που δηλώνει την Ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που το φέρουν πάνω τους.Η «Σπείρα» συμβολίζει τον Χρόνο, την ανάπτυξη, την συνέχεια..

Τα φορέματα της Vip Collection είναι τούλινα και το κάθε ένα σετάρεται με εσωφόρεμα στο ίδιο χρώμα. Είναι φορέματα one size, ελληνικής ραφής από υφάσματα ελληνικής προέλευσης.

Η σχεδιάστρια του Atelier Rene, Κατερίνα Αντωνοπούλου, εμπνεύσθηκε τα κοσμήματα και τις ζώνες με το σύμβολο «Σπείρα».

Η Vip Collection by Atelier Rene περιλαμβάνει τέσσερα σχέδια φορεμάτων, δύο κοντά και δύο μακριά, μελετημένα για κάθε σωματότυπο. Τα χρώματα είναι: λευκό, μπεζ, κόκκινο και μαύρο.

Τα πρώτα τέσσερα φορέματα της συλλογής που παρουσιάζονται, ονομάζονται Athena, Aphrodite, Artemis και Dimitra.

Τα αξεσουάρ (ζώνες, κολιέ, σκουλαρίκια) αποτελούνται από χρυσό καθρέφτη, ασημί καθρέφτη, λευκό και μαύρο plexiglass χρώμα.

Οι ζώνες, τα κολιέ και τα σκουλαρίκια παράγονται σε small, medium και large μέγεθος.

Ιδιαίτερα σκουλαρίκια και ζώνες από plexiglass με το σύμβολο «Σπείρα» σε υπέροχα χρώματα. Συνδυάζονται αρμονικά με τούλινα αρχαιοελληνικά φορέματα σε χρώματα που μαγεύουν και σχέδια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, είναι το απόλυτο chic ντύσιμο για κάθε περίσταση!

Ανακαλύψτε τα πατώντας ΕΔΩ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: «Ταράζει» τα νερά με τη νέα της συλλογή μαγιό – Πιο sexy από ποτέ

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Εντυπωσιάζει με total white εμφάνιση

HerNews ka

Sydney Sweeney: Λανσάρει τη δική της σειρά με μαγιό!

HerNewskl