HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: «Ταράζει» τα νερά με τη νέα της συλλογή μαγιό – Πιο sexy από ποτέ

Η Kim Kardashian μοιράστηκε μια σειρά από εντυπωσιακά νέα στιγμιότυπα από την επερχόμενη συλλογή μαγιό της Skims , με τόνους σχεδίων με στάμπα φιδιού, καθώς και κόκκινων χρωμάτων.

Η Kardashian πόζαρε με ένα από τα δύο κομμάτια από δέρμα φιδιού με ασορτί μακρυμάνικο κάλυμμα σε μια από τις φωτογραφίες.

Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν

Φόρεσε, επίσης, ένα έντονο κόκκινο μπικίνι, μαζί με ένα ολόσωμο στην ίδια απόχρωση, καθώς άφηνε τα βρεγμένα μαλλιά της να πέφτουν στο πρόσωπό της. 

Μερικά από τα άλλα κομμάτια της συλλογής – τα οποία θα είναι διαθέσιμα για αγορές στις 17 Απριλίου – περιλαμβάνουν ένα φόρεμα από δέρμα φιδιού σε στυλ halter και ένα μαύρο μπικίνι με στράπλες τοπ.

Ο Βρετανός φωτογράφος Nick Knight επιλέχθηκε να «αιχμαλωτίσει τη συλλογή με ένα στυλ που θυμίζει τις κλασικές και avant-garde καμπάνιες μόδας του από τη δεκαετία του 2000», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της μάρκας.Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ ΚαρντάσιανΗ Kim Kardashian είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Knight όταν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του L’Officiel Hommes το 2013 με τον τότε φίλο της Kanye West και στο εξώφυλλο του V Magazine το 2012.

«Τα χρώματα σε αυτά τα σύνολα είναι της ρετρό εποχής του 2000», είπε μια άλλη, ενώ η αδερφή της Khloé Kardashian έγραψε: «Ηρέμησε, καυτή γυναίκα».

Η Khloé και η Kim έδωσαν πρόσφατα το νέο drop ενώ έκαναν διακοπές στο Turks and Caicos την περασμένη εβδομάδα.

Κιμ ΚαρντάσιανH Kim και η Khloé, εθεάθησαν  να κάνουν ηλιοθεραπεία με  μαγιό από δέρμα φιδιού ενώ βρίσκονταν σε μια απόδραση σε τροπικές περιοχές. 

Οι αδερφές Kylie Jenner και Kourtney Kardashian – συν τα παιδιά της τετράδας – συμμετείχαν επίσης στις τροπικές διακοπές, κατά τις οποίες γιόρτασαν τα έκτα γενέθλια της True Thompson.

Kim Kardashian: «Ανάβει φωτιές» με φωτογραφίες από τις διακοπές της & δεν έχει μπει ακόμα καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η νέα σειρά Metro της HOFF είναι το must have για κάθε σου βήμα

Her News

Φόρεμα για βάπτιση: Η Σχεδιάστρια Μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου προτείνει

Her News

Jennifer Lopez: Φόρεσε το πιο φλογερό κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της

HerNews ka