HerNews.gr
Σχέσεις

Δεύτερο Ραντεβού: Όλα όσα φωνάζουν “όχι”

couple

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά.. Θα πρέπει όμως να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα για να προχωρήσεις σε ένα δεύτερο ραντεβού μαζί του.

Μπορεί να σου αρέσει εμφανισιακά, και να σε ελκύει. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Ποια πράγματα τελικά “φωνάζουν” ότι δεν πρέπει να βγεις δεύτερο ραντεβού μαζί του; Ας τα δούμε παρακάτω:

couple

Ημί-ghosting 

Εμφανίστηκε στα DM ή τα γραπτά σου μηνύματα δύο εβδομάδες μετά το πρώτο ραντεβού.. Μου μυρίζει κάποιου είδους ghosting που στο τέλος το μετάνιωσε.  Μην σπαταλάς το χρόνο σου καλύτερα με τέτοια άτομα. Εκτός και αν είσαι 100% εντάξει με το να κρατήσεις την μεταξύ σας σχέση πολύ χαλαρή.

Sexting απευθείας

Αν και οι δύο ψάχνετε απλώς για έναν “φίλο”, κάνε το. Αν ψάχνεις για σχέση τότε πρέπει να συνεχίσεις την αναζήτηση. Η σεξουαλική ένταση και το πάθος με κάποιον είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά αν δεν προσφερθεί να σε πάει σε ένα σωστό δεύτερο ραντεβού πρώτα, τότε η απάντηση είναι ξεκάθαρη στο πού βρίσκεται το κεφάλι του. Πόσο μάλλον αν το επιδιώκει από .. μηνύματα. Μακριά! 

couple

Δεύτερο ραντεβού.. στο σπίτι 

Μερικές φορές το πάθος είναι απλώς πολύ έντονο και δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλον και…απλά συμβαίνει! Επίσης, αν συμβεί, μην απογοητεύεσαι, το ήθελες εξίσου πολύ. Ίσως την επόμενη μέρα, κάνε μια ειλικρινή συζήτηση για τις προσδοκίες σου και τι θέλεις από τη σχέση. Παρόλα αυτά, μια τέτοια κίνηση από μέρος του, δεν δείχνει ότι θέλει να σε γνωρίσει σαν άνθρωπο. Θέλει απλά να γνωρίσει.. το σώμα σου!

Κανονίζω και ξε-κανονίζω

Αν συνεχώς.. ακυρώνει αυτό το δεύτερο ραντεβού, καλύτερα να τον αφήσεις πίσω σου. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο λόγος καλύτερα να είναι καλός και να προτείνει και νέα ώρα για επαναπρογραμματισμό. Διαφορετικά, απλώς παίζει με το μυαλό και τον χρόνο σου. Δεν του αξίζει αυτό το δεύτερο ραντεβού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι στην πραγματικότητα η μονογαμία;

Her News

7 χαρακτηριστικά ενός άντρα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ

HerNews ka

Πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστική στους άλλους

Her News