HerNews.gr
Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια εβδομάδα πριν την σύλληψη, η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε οικεία πρόσωπα: «Θα σας κυνηγήσω»

Οικείο πρόσωπο της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου , από την Πάτρα,  μιλάει αποκλειστικά στο HerNews και στην δημοσιογράφο Χριστίνα Φωντή  για τις απειλές που δέχτηκε. Απειλούσε την ίδια μέσω τηλεφώνου! 

Το τηλεφώνημα προς το πρόσωπο που απειλήθηκε έγινε από την Ρούλα Πισπιρίγκου στις 23 Μαρτίου έπειτα από μια ανάρτηση που έγινε στα social media. Η ανάρτηση προήλθε από μέλος της οικογένειας του απειλούμενου προσώπου, το οποίο γνώριζε και την ίδια – αφού είχαν μεγαλώσει μαζί. Η ανάρτηση περιείχε υβριστικά σχόλια για την κατηγορούμενη, γεγονός που οδήγησε την Ρούλα Πισπιρίγκου στο απειλητικό τηλεφώνημα. Πως απειλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου ; 

ρουλα

 

 

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε εξηγήσεις για την ανάρτηση που έγινε. Η ίδια απείλησε το οικείο πρόσωπο:

“Θα σας κυνηγήσω, θα σας κάνω μηνύσεις” ξεκίνησε να λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου..

“Κατεβάστε την ανάρτηση γιατί θα γίνει χαμός! Σέβομαι το εγγόνι σου!!” είπε με πολύ έντονο ύφος η Ρούλα στο τηλέφωνο. 

Ενώ κλείνοντας , φώναξε στο πρόσωπο μέσω τηλεφώνου “Μην τολμήσεις και πεις πουθενά ότι σε απείλησα! Πρόσεξε μην βγεις στις τηλεοράσεις και εσύ!” 

Το οικείο πρόσωπο, μια βδομάδα μετά το συμβάν, αναφέρει τα γεγονότα φοβισμένη, αλλά και ανακουφισμένη που πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Πότε δεν φανταζόταν ότι θα την απειλούσε τόσο εύκολα.

πισπιριγκου

Το πρόσωπο αυτό διατηρούσε τυπικές επαφές με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένεια της, από όταν η κατηγορούμενη ήταν σε μικρή ηλικία, καθώς οι κατοικίες τους ήταν γειτονικές. Αναφέρει αποκλειστικά στο HerNews ότι η Ρούλα φαινόταν από μικρή ότι αντιμετώπιζε θέματα, ειδικά μετά τον χωρισμό των γονιών της. Η ίδια πίστευε εξαρχής ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ίσως να εμπλέκεται στην αιτία θανάτου. Όσο για τον Μάνο Δασκαλάκη, αναφέρει ότι ήταν ένα πολύ καλό παιδί, και ότι αν φανεί να γνωρίζει, θα συγκλονιστεί. 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων από τον Άγνωστο Στρατιώτη – Η απάντηση του Δήμου Αθηναίων

HerNews ka

Ελένη Μπούκη για την κακοκαιρία Daniel: «Μετά το ρήμα αγαπώ, το βοηθώ είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο»

HerNews ka

Χώροι φροντίδας βρεφών σε επιχειρήσεις: Ξεκινούν οι υποβολές αιτήσεων

Her News