HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Το χρονικό της υπόθεσης των θανάτων των 3 κοριτσιών που συγκλόνισε όλη την χώρα

Αδιανόητα είναι όσα συμβαίνουν με την υπόθεση των θανάτων των 3 παιδιών στην Πάτρα. Οι φόβοι όλων ξεκινάνε να παίρνουν μορφή.. και το χρονικό κόβει την ανάσα!

Ολόκληρη η χώρα, έχει συγκλονιστεί με την υπόθεση της Πάτρας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα πορίσματα που βγαίνουν στην δημοσιότητα. Τα γεγονότα όμως συνδέονται με έναν τραγικό τρόπο. Το χρονικό της υπόθεσης ξετυλίγει όλα όσα δεν μπορούμε να διανοηθούμε. 

13 Απριλίου 2019 

Η αρχή του δράματος ξεκινάει στις 13 Απριλίου 2019, όταν η 3,5 ετών Μαλένα άφησε την τελευταία της πνοή στην Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα» του «Αγλαΐα Κυριακού». Πρόκειται για το πρώτο παιδί που θα έχανε η οικογένεια. Ο θάνατός της Μαλένας, που είχε συμβεί στο νοσοκομείο, είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα. Μερικές ημέρες νωρίτερα, είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία. Το παιδί  είχε διακομιστεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία. Η δεύτερη  χημειοθεραπεία έγινε στην Αθήνα. Οι εξετάσεις του αδικοχαμένου παιδιού ήταν αρκετά καλές, και κανείς δεν περίμενε την συνέχεια. Μια ημέρα και ενώ η μικρή Μαλένα κοιμόταν με την μητέρα της, κάποια στιγμή άνοιξε τα μάτια, είπε κάτι και εξέπνευσε.

21 Μαρτίου 2021

Το δράμα συνεχίζεται με τον θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας. Η Ίριδα βρέθηκε νεκρή ένα πρωινό, στην κούνια της, στο δωμάτιο το οποίο μοιραζόταν με την αδερφή της Τζωρτζίνα. Το παιδί διακομίστηκε νεκρό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας. Ο θάνατος της Ίριδας είχε αποδοθεί σε εκ γενετής σπανιότατα παθολογικά αίτια (αγενεσία φλεβόκομβου).

29 Ιανουαρίου 2022

Η 9χρονη Τζωρτζίνα, αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το μεγαλύτερο από τα 3 παιδιά, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Το ίδιο είχε υποστεί μια ανακοπή, η οποία του προκάλεσε τετραπληγία. Το μικρό κορίτσι που βίωσε τους προηγούμενους θανάτους που είχαν οι αδερφές του, χάνετε από μια δεύτερη ανακοπή. Το πόρισμα της νεκροψίας, που βγήκε μια μέρα πριν από την κηδεία της, απέδιδε τα αίτια του θανάτου της σε ανακοπή καρδιάς, χωρίς όμως να διευκρινίζονται οι λόγοι που οδήγησαν στην καρδιακή ανακοπή.

 

9 Φεβρουαρίου 2022

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία Πατρών, για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια  στην Πάτρα. Η έρευνα ξεκινά , γνωρίζοντας ότι τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Τζωρτζίνας δεν είναι ακόμα γνωστά. 

31 Μαρτίου 2022

Η έρευνα για το συγκλονιστικό γεγονός έρχεται σιγά – σιγά  στο τέλος της. Στις τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Τζωρτζίνα , βρίσκεται ουσία που λύνει τον γρίφο. Στο αίμα του μικρού κοριτσιού ανιχνεύεται η ουσία “Κεταμίνη”. Η  Εισαγγελέας Αθηνών δίνει εντολή να προσαχθεί η μητέρα και να γίνει μεταγωγή της στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για την υπόθεση. Αστυνομικοί τη προσήγαγαν στη Πάτρα και την οδηγούν στη ΓΑΔΑ μετά τη πληροφορία ότι στη Τζωρτζίνα ανιχνεύτηκε κεταμίνη. Η έρευνα στρέφεται αρχικά μόνο στον θάνατο της Τζωρτζίνας..

Το χρονικό της υπόθεσης συγκλονίζει όλους τους πολίτες της χώρας μας. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολλές, και όλα όσα θα αποκαλυφθούν θα είναι αδιανόητα..

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Νέα μαρτυρία για τον σταθμάρχη – «Ήταν λίγο επιπόλαιος, φοβόντουσαν ότι θα κάνει λάθος»

Her News

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Her News b

Βέροια: Στον ανακριτή η 29χρονη – Τι θα υποστηρίξει για τον θάνατο του μωρού της

HerNews ka