HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Top Gun Maverick: Ο Τομ Κρουζ γοητεύει στην συναρπαστική ”ιπτάμενη” περιπέτεια της χρονιάς (τρέιλερ)

top gun maverick

Πιτ Μάβερικ Μίτσελ. Αυτός είναι ο καλύτερος ιπτάμενος πιλότος του ναυτικού που ενσαρκώνει ο Τομ Κρουζ, στην καλύτερη ιπτάμενη περιπέτεια της χρονιάς.

Τι γυρεύει ο Τομ Κρουζ ανάμεσα σε εξαιρετικούς πιλότους, πτυχιούχους του ναυτικού; Πάνω σε τι θα τους προετοιμάσει και πως θα εκπροσωπήσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου πιλότου όλων των εποχών;

Ας το ανακαλύψουμε με την περίληψη του έργου ”Top Gun Maverick” – που θα κυκλοφορήσεις στις 26 Μαΐου από την Odeon -, ξεφυλλίζοντας τα χαρτιά ενός σεναρίου που εγκυμονεί ανατροπές, αγωνία και εξαιρετικές ερμηνείες

Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ ‘’Μάβερικ’’ Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘’Ρούστερ’’ και ‘’Γκουζ’’ αντίστοιχα.

top gun maverick

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Ποιος δεν περίμενε τον Τομ Κρουζ σε μια περιπέτεια που θα μας συναρπάσει; Γνωρίζοντας την υποκριτική του δεινότητα, ανυπομονούμε να τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε μια περιπέτεια που διδάσκει ήθος, αξίες και συναισθηματική ακεραιότητα που χρήζει να έχει ένας πιλότος που σέβεται τους μαθητές του και τον ίδιο του τον εαυτό.

top gun maverick

Αν αγαπάτε τα ύψη, την περιπέτεια στους αιθέρες και ανυπομονείτε για μια ταινία που θα σας ταρακουνήσει από τη θέση του σινεμά μέσα σε μια έκρηξη αδρεναλίνης, τότε Ο Μάιος είναι ο μήνας που όλα θα γίνουν πραγματικότητα.

Η ταινία αναμένεται στις 26 Μαΐου από την Odeon και οι κινηματογραφικές αίθουσες ήδη ετοιμάζονται.

Ας δούμε το τρέιλερ

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Chart Show: Βάζει φωτιά στη σκηνή με Πάνο Κιάμο!

Her News b

And Just Like That: Η επιστροφή του Aidan

Her News

Piraeus Taste Festival: Έναρξη για το 1ο γαστρονομικό φεστιβάλ του Πειραιά

Her News b