HerNews.gr
Beauty

Η νέα και απρόσμενη απόχρωση ρουζ που έχει γίνει ήδη τάση & ταιριάζει σε όλους!

Μετακινούμαστε από το Barbie ροζ ρουζ καθώς υπάρχει μια νέα απόχρωση It στην πόλη και θα σας κάνει να βλέπετε κόκκινα… τα μάγουλά σας. 

Μετά από μήνες κυριαρχίας της τσιχλόφουσκας , το κόκκινο ρουζ αναδεικνύεται ως ο εκπληκτικός υποψήφιος για το χρώμα του ρουζ του καλοκαιριού 2023 χάρη σε μερικές viral αποχρώσεις. 

Tomato girls , αυτή η τάση είναι απολύτως φτιαγμένη για εσάς. Παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τάση του κόκκινου ρουζ και πώς να το φορέσετε.
@rmsbeauty Red blush all summer long ❤️🌞 Shop Beloved Lip2Cheek at @sephora, @Bluemercury and on our website! Use code TIKTOKRMS for 20% off! #RMSBeauty #IYKYKrms #cleanbeauty #makeuptipsandtricks #rosemarieswift #makeupartist #celebritymakeupartist #redblush #creamblush #victoriassecretmakeup ♬ original sound – RMS Beauty LLC

Η τάση

Το κόκκινο ρουζ υπήρχε πάντα, αλλά κακώς παραβλέφθηκε υπέρ των baby pink, του μωβ και των αστραφτερών ροδακινί-ροζ. Ωστόσο, το ρούζ στο χρώμα του κερασιού, της φράουλας και το ρουζ στο χρώμα του μήλου άρχισαν να γίνονται trend στα τέλη του 2022 με προϊόντα από τα αγαπημένα των θαυμαστών όπως τα Rare Beauty, Charlotte Tilbury και elf Cosmetics. 

Αυτό το καλοκαίρι, η makeup artist Rose-Marie Swift της RMS Beauty βοήθησε να δώσει στο ρουζ μια μεγάλη ώθηση με ένα επαγγελματικό μυστικό στα παρασκήνια.

Μοντέλο που φορά κόκκινο ρουζ

Σύμφωνα με τη Swift, το κόκκινο ρουζ ήταν το κλειδί για αυτό το σέξι-αλλά φυσικά κοκκινισμένο βλέμμα στις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις της Victoria’s Secret. 

«Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι όταν έκανα τη Victoria’s Secret για χρόνια, έπρεπε να φαίνονται πολύ φυσικές και είχαν ένα όμορφο κοκκινωπό χρώμα. Πολλοί πιστεύουν ότι ήταν ροζ, αλλά δεν ήταν—ήταν κόκκινο», εξήγησε στο βίντεό της. «Το κόκκινο του δίνει τόσο λίγο βάθος και φαίνεται πιο φυσικό, όπως ο τόνος των μάγουλων σου όταν ήσουν μικρό παιδί, σχεδόν όπως ο ήλιος του έδινε μια μικρή υπόνοια εγκαύματος».

@daceycash red blush is such a hidden gem for re-creating a sunkissed glow! #redblush #creamblush #sunkissedcoloring #blushmakeup #makebeauty ♬ original sound – Dacey Cash

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο συχνοί λόγοι που τα μαλλιά σπάνε εύκολα

Her News

Περί αιδίου και υδάτων: Τι αρέσει στους άντρες

Her News b

Mascara Cocktailing: Η τέλεια μέθοδος για να αποκτήσουν όγκο και μήκος οι βλεφαρίδες σας!

HerNewskl