HerNews.gr
Social News

Mελίνα Μακρή: ” Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές τα έσβησαν όλα”

H Μελίνα Μακρή μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή χωρίς να κρύψει τις δυσκολίες που είχε στην εγκυμοσύνη της.

Mελίνα Μακρή

Η γνωστή τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Φράνκυ Λούβαρη. Η Μελίνα Μακρή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ χαρακτήρισε την εγκυμόσυνη της ως “δύσκολη”. 

Μελίνα Μακρή

Με αφορμή αυτό, έκανε μια δημοσιεύση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διότι θέλησε να μοιραστεί κάποιες από τις ανησυχίες της με τους ακόλουθούς της. Μάλιστα, εκείνη δήλωσε πως είχε έντονη ανησυχία για το βάρος του μικρού της, αφού γέννησε προώρα λόγω Covid. Έτσι, έγραψε ότι:

Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την μέρα που σαραντίσαμε,Τρίτη 15 Μαρτίου. Πόσο μικρούλης ήσουν αγάπη μου,θυμάμαι που πάσχιζα να σου βάλω βάρος τις πρώτες εβδομάδες και στεναχωριόμουν που έπρεπε να σε πιέζω για να τρως παραπάνω,που φοβόμουν τα πάντα κ ειδικά το μπάνιο σου γτ είχες τόσο ευαίσθητο δερματάκι σαν προωράκι που ήσουν κ ήθελες ιδιαίτερη φροντίδα. ..σ ευχαριστώ @e.pezou για την σωτήρια καθοδήγηση σου εκεινες τις πρώτες μέρες που ένιωθα πως χρειάζομαι ένα χέρι να πιαστώ. Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές μας μπεμπέτο μου τα εσβησαν όλα”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris)

Νεότερα Άρθρα

Hilary Swank: Αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της με τον πιο γλυκό τρόπο

HerNews ka

Baby boom: Γέννησε η Ιωάννα Σιαμπάνη – Πατέρας για πρώτη φορά ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

HerNews ka

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πελέ: Στο νοσοκομείο η οικογένειά του τα Χριστούγεννα

Her News