HerNews.gr
Ελλάδα

Τι αποκάλυψε στις αρχές ο αρχηγός του κυκλώματος με την κεταμίνη

κεταμινη

Λαλίστατος ήταν αρχικά ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος με την κεταμίνη, τα ναρκωτικά χάπια και τα αναβολικά που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Στην ογκοδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε αναφέρεται ότι ο 32χρονος αρχηγός, απαντώντας σε προφορικές ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, είπε ότι από τον Ιούνιο του 2021 εστάλησαν με δέματα στο εξωτερικό πάνω από 1.500 γραμμάρια κεταμίνη ουσία και 3.000 ναρκωτικά χάπια.

Αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ότι τα 523 γραμμάρια κεταμίνης, που εντοπίστηκαν μέσα σε δέμα από τις διωκτικές αρχές του Σικάγο στην Αμερική, δεν ήταν τα μοναδικά που διακινήθηκαν από το κύκλωμα. Άλλες δύο φορές ανέφερε ότι είχε αποστείλει σε πελάτες στο εξωτερικό άλλα 1.000 γραμμάρια κεταμίνης.

κεταμινη

Ο 32χρονος επιχειρηματίας ανέφερε επίσης ότι διατηρεί στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες και απασχολεί ως υπάλληλο τον 47χρονο που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως μέλος του κυκλώματος αλλά δεν συνελήφθη γιατί απουσίαζε στη Γερμανία.

Ο νεαρός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί και πάλι το 2019 από την Οικονομική Αστυνομία για διακίνηση αναβολικών, ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος, με τη δίκη του ακόμα να εκκρεμεί. Επίσης αποκάλυψε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας ότι ήταν χρήστης αναβολικών ουσιών και είχε χάσει και τα δύο του νεφρά από την αλόγιστη χρήση, και ζει με το νεφρό που του «δώρισε» η μητέρα του.

Στη συνέχεια άλλαξε την υπερασπιστική του γραμμή και κατέθεσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα, και απλώς δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η κατάθεση που «τσουρούφλισε» τον επιχειρηματία

Η κατάθεση «κλειδί» που «καίει» τον 32χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν του 37χρονου συνεργού του ο οποίος τον κατονόμασε ότι ήταν το πρόσωπο που του έδινε τα δέματα και τα ταχυδρομούσε σε πελάτες στο εξωτερικό.

Ο 37χρονος κατέθεσε ότι ο επιχειρηματίας τον σύστησε σε υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. Χαλκίδας ως Ι.Π. και όλα τα προς αποστολή δέματα του τα παρέδιδε εκείνος, μεταφέροντας τα με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του με Γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Η αμοιβή του για κάθε δέμα ήταν 25 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά στο Χαϊδάρι – Επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις

Her News

Ρέντη: Ατύχημα με τέσσερις τραυματίες σε λούνα παρκ – Σοβαρά νοσηλεύονται οι δύο νεαροί

Her News

Τυχερά παιχνίδια: Πάνω από 25 δισ. ο τζίρος για το 2022

Her News