HerNews.gr
Social News

Παύλος Χρηστίδης: ” Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ηρωίδα γιατί μας δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου”

Παύλος Χρηστίδης

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης στηρίζει την Iωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια εμπνέει πολλούς ανθρώπους με το κουράγιο που δείχνει παρά τις δυσκολίες που αναγκάστηκε να βιώσει.

Παύλος Χρηστίδης

Στο πλευρό της βρίσκεται το πανελλήνιο και ανάμεσα σε αυτούς και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ,  Παύλος Χρηστίδης. Πιο συγκεκριμενα δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μετά την κατάθεση ψυχής που έκανε στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Στάυρου Θοδωράκη όπου έβγαλε και τη μάσκα της για πρώτη φορά. Ο Πάυλος Χρησίδης μέσα από μια ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε, δείχοντας τον σεβασμό του και τον θαυμασμό του σε εκείνη πως:

“Προσπαθώ να φανταστώ πώς είναι να ξυπνάς κάθε πρωί και να ρίχνεις νερό στο πρόσωπο σου με τα δάχτυλα σου να αγγίζουν τις ουλές. Πώς αυτοπροσδιορίζεσαι όταν έχει σπάσει το πιο αυτονόητο μέσο αυτογνωσίας: Η εικόνα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ηρωίδα γιατί μας δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου. Είναι ηρωίδα γιατί μας ξαφνιάζει- ενδεχομένως ξαφνιάζει και η ίδια τον εαυτό της. Ξαφνιάζει το γεγονός  ότι δεν μετατράπηκε σε θύμα που επιζητεί την λύπηση αλά πήρε τα γκέμια της ζωής της στα χέρια της και επιδεικνύει μια προσήλωση στη διαδικασία αυτογνωσίας της. Μια διαδικασία που οδηγεί τα βήματα της για να βγει από τα σκοτάδια στα οποία θέλησε να καταδικάσει κάποια.

Δεν έμεινε σιωπηλή, δεν κρύφτηκε αλλά κάνει μια επίπονη διαδρομή στο φως. Δε φοβάται να αντικρύζει τις πληγές της γιατί μόνο γνωρίζοντας τες καλά μπορεί να χτίσει ένα νέο αφήγημα ζωής.

Η Ιωάννα μας δείχνει πως καμια πληγή δε γιατρεύεται αν δε τη δει το φως, αλλά και οτι οι ουλές δείχνουν ότι παλέψαμε και νικήσαμε. Σεβασμός και θαυμασμός”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Εβελίνα Παπούλια: Τo συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Ντίνα Κώνστα

HerNewskl

Kim Kardashian: Η εντυπωσιακή στολή της ως κούκλα Bratz

HerNews ka

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Νεϊμάρ στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka