HerNews.gr
Health

Επιδερμίδα: 3 φυσικοί χυμοί φρούτων και λαχανικών που θα την ενυδατώσουν

juice

Tο νερό είναι ιδανικό για την σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Μπορείτε όμως να εντάξετε στην διατροφή σας  ορισμένους χυμούς που εκτός από θρεπτικοί σαν χυμοί είναι και ωφέλιμοι για το δέρμα.

Το πορτοκάλι ως γνωστόν πέρα από την πολύτιμη βιταμίνη C που μας δίνει, ταυτόχρονα είναι πλούσιο και σε άλλα ευεργετικά συστατικά. Ενώ η μεγάλη περιεκτικότητά του σε νερό (87%) το καθιστά σαν φρούτο εξαιρετικά ενυδατικό. Για αυτό και αποτελεί το βασικό συστατικό στους 3 χυμούς που θα σε βοηθήσουν. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι χυμοί:

juice

Χυμός πορτοκαλιού με καρότο

Θέλετε να ενισχύσετε στον οργανισμό σας τη βιταμίνη C; Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από τα καρότα και τα πορτοκάλια που είναι (και τα δύο) πλούσια σε βιταμίνη C. Αυτός ο χυμός περιέχει επίσης βιταμίνη Α, Β, Ε και Κ που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής αναδόμησης της επιδερμίδας. Εξάλλου, η πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη C μπορεί να συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου. Για αυτό επιλέξτε τον κυρίως το καλοκαίρι.

Χυμός πορτοκαλιού, με μήλο και καρότο

Ο χυμός των τριών αυτών φρούτων αποτελεί μια ισχυρή πηγή θρεπτικών συστατικών – βιταμίνης Α, Β και C- που όχι μόνο ελέγχουν το υπερβολικό σμήγμα αλλά και φωτίζουν το δέρμα. Εκτός των άλλων, είναι και γευστικότατος ως χυμός.

juice

Χυμός πορτοκαλιού με σέλινο

Αυτός είναι ένας χυμός που προσφέρει όχι μόνο οφέλη στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά. Τα πορτοκάλια βοηθούν την επιδερμίδα γενικότερα. Το σέλινο βοηθάει πολύ τα μαλλιά ενώ λόγω της περιεκτικότητάς τους σε νερό ενυδατώνουν τον οργανισμό και φυσικά την επιδερμίδα σας. Απόλυτος συνδυασμός για δέρμα και μαλλιά! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Νηστεία: Τι πρέπει να προσέξετε για να μην πάρετε κιλά;

Her News b

Τροφές που πρέπει να τρώμε συχνά

Her News

Μπορεί μια διατροφή να σε βοηθήσει να ζήσεις περισσότερο;

Her News