HerNews.gr
Beauty

Bronzer: Πως θα αποκτήσεις την τέλεια ηλιοκαμένη όψη

bronzer

Κάποιοι τολμηροί, έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια της σεζόν. Τα μαγιό βγαίνουν σιγά σιγά από την ντουλάπα μας, και η ηλιοθεραπεία είναι αυτό που όλες αναζητούμε, καθώς θέλουμε από νωρίς να πετύχουμε αυτό το ηλιοκαμενό χρώμα στο δέρμα μας. Σύμμαχος στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις..που σιγά σιγά ξεκινάνε είναι το bronzer.

Τα παρακάτω βήματα θα σας δείξουν τα μυστικά για ονειρεμένες και σαγηνευτικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το απόλυτο bronzer.

makeup

Πώς θα βρείτε την τέλεια απόχρωση;

Εάν η επιδερμίδα σας είναι πιο ανοιχτόχρωμη και το καλοκαίρι έχει την τάση να κοκκινίζει, καλό είναι να επιλέξετε ένα bronzer που πλησιάζει στο χρώμα της κανέλας. Αποφύεγτε ό,τι  έχει κόκκινο υποτόνο. Έτσι θα «δέσει» καλύτερα με το φυσικό σας χρώμα. Κανελί χρώμα, προτιμήστε και όσες έχετε πιο σκουρες επιδερμίδες. Καθώς θα ταιριάξει άψογα και με το μαύρισμα. Εάν, από την άλλη, το δέρμα σας έχει κίτρινο υποτόνο, προτιμότερο είναι να προμηθευτείτε bronzers που είναι χρυσαφί. 

Η σωστή υφή

Φυσικά, κατά την επιλογή του τέλειου bronzer, σημασία έχει και η υφή που θα επιλέξετε. Για να ταιριάξει απόλυτα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Πιο συγκεκριμένα, εάν έχετε λιπαρό δέρμα, το κατάλληλο για εσάς bronzer πρέπει να είναι σε μορφή πούδρας. Για να απορροφήσει τη λιπαρότητα και να χαρίσει ματ αποτέλεσμα. Εάν η επιδερμίδα σας είναι κανονική προς ξηρή και θέλετε να φαίνεστε λαμπερή κι ενυδατωμένη, καλύτερα να προτιμήστε προϊόντα σε κρεμώδη ή υγρή μορφή. Αφού  αυτά δημιουργούν αυτό το dewy look, που ταιριάζει τέλεια με το μαύρισμά σας. Βέβαια, creamy bronzers μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, για να φτάσετε σε αυτό το λαμπερό μακιγιάζ που όλες θέλουμε να έχουμε.

makeup

Τα σωτά σημεία

Μεγάλο ρόλο στην τοποθέτηση του bronzer έχουν και τα σωστά σημεία, στα οποία θα το τοποθετήσετε, για να φαίνεται ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Απλώστε το με ένα πινέλο contouring κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών. Για να βρείτε πιο εύκολα την περιοχή αυτή, ρουφήξτε λίγο το στόμα σας. Επίσης, bronzer μπορείτε να βάλετε και περιμετρικά του μετώπου, για να δώσετε την εντύπωση ότι σας έχει χαρίσει χρώμα ο ήλιος. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6+1 Μύθοι για το βαθύ καθαρισμό προσώπου

Her News

Color Blocking: H τάση στα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: Υιοθέτησε το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ

HerNewskl