HerNews.gr
Ελλάδα

Κρήτη: 14χρονη κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από τους γονείς της

κοριτσι

Αντιμέτωπες με μια περίεργη υπόθεση είναι οι Αρχές στην Κρήτη, με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη από την Ιεράπετρα που καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον πατριό της! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να ανησυχήσει.

Τελικά, επέστρεψε στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής, όμως η υποδοχή δεν ήταν αυτή που περίμενε, καθώς, όπως κατήγγειλε, βιαιοπράγησαν και οι δύο σε βάρος της με αποτέλεσμα να καταφύγει στην Αστυνομία. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που τους κατηγόρησε για ξυλοδαρμό! Αμέσως ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες διέταξαν να μεταφερθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για να εξεταστεί.

παιδι

Μητέρα και πατριός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λασιθίου, όπου τους απαγγέλθηκε κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση διέταξε προκαταρκτική έρευνα. Ωστόσο, η μητέρα και ο πατριός αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους έγιναν οι σχετικές συστάσεις.

Πηγή: www.zinapost.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πάτρα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το καρναβάλι

HerNews ka

Καιρός: Συνεχίζει το άστατο σκηνικό με νεφώσεις και βροχές

HerNews ka

Τέταρτη δόση: Ποιους αφορά η «ισχυρή σύσταση», πότε ανοίγουν τα ραντεβού και ποια τα οφέλη της

Her News