HerNews.gr
Social News

Μαρία Αντωνά: “Έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο Survivor, αλλά δεν το σέβεται κανείς.”

antona

Πανικός επικρατεί με όλα όσα συμβαίνουν στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε άγρια κατά του Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε και «τιποτένιο κλέφτη». Η Μαρία Αντωνά δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει όσα γίνονται. 

antona

Τα σχετικά αποσπάσματα του επεισοδίου προβλήθηκαν στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” του OPEN  και η Μαρία Αντωνά έδωσε απαντήσεις:

«Πού ξέρει o Τάκης Καραγκούνιας πόσα κιλά ήταν ο Άρης πριν μπει στο παιχνίδι; Τον ζύγισε; Ζυγαριά είναι; Δίνει συγχωροχάρτι στον Ταλάντσεβ, και λένε να φύγει από τον Άρη. Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Άρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη. Λογικό είναι να είναι πρόβλημα, πέντε στα πέντε είναι πολλές οι νίκες Τάκη μου. Με ποιον τρόπο προσπαθεί δύο βδομάδες να τον ξεσκεπάσει; On camera; Στην παραγωγή; Στους παίκτες; Τι προσπαθεί να κάνει; Πριν μια βδομάδα είπε ότι δεν έχω δει τίποτα. Πού υπήρξε ρουφιάνος και έλεγε αυτά τα πράγματα;» αναρωτήθηκε η Μαρία Αντωνά

antona

Η Μαρία Αντωνά συμφώνησε με τα σχόλια που ακούστηκαν από τους συνεργάτες της στην εκπομπή , ότι δηλαδή δεν δικαιολογείται η παράβαση κανόνων και οι παρανομίες. 

«Και εγώ έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο παιχνίδι, αλλά βλέπω ότι δεν το σέβεται κανείς. Συνεχίζουν εκεί κάθε μέρα», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού είχε αποκαλυφθεί ότι ο Άρης  Σοϊλέδης και ο συμπαίκτης του Γιώργος Ταλάντσεβ, παραβίασαν έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, καθώς προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον “έξω κόσμο”… Μετά από αυτό, τιμωρήθηκαν. Δεν θα δικαιούνται να συμμετέχουν οι 2 παίκτες στα επόμενα 3 έπαθλα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα ήμουν στα όρια της κατάθλιψης, σκούπιζα τα δάκρυά μου»

Her News

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία- Άλλαξαν εισιτήρια τελευταία στιγμή

HerNews ka

#BookTok: H νέα τάση για βιβλία στο TikTok

Her News