HerNews.gr
Beauty

Οξέα φρούτων: Η θεραπεία που απομακρύνει άμεσα τη λιπαρότητα

οξέα φρούτων
Τα οξέα φρουτών και οι θεραπείες που τα συμπεριλαμβάνουν βοηθούν να ανανανεώσεις την φρεσκάδα της επιδερμίδας σου.
Αν θέλεις να αποχαιρετήσεις για πάντα τις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τη λιπαρότητα ακόμη και να περιορίσεις την ακμή, τότε επίλεξε αυτήν την θεραπεία. 
οξέα φρούτων
Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, το άγχος και η θαμπάδα στο δέρμα δε σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τον ερχομό του καλοκαιριού. Ακόμη και οι ασταμάτητες ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την υφή της επιδερμίδας σου.  Καλό θα ήταν να σταματήσεις να πειραματίζεσαι με λάθος skincare προϊόντα. 

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα υγιές δέρμα. 

Το πρώτο στάδιο της θεραπείας με οξέα φρούτων είναι να περιοριστεί η λιπαρότητα του δέρματος. Στην  πρώτη συνεδρία, λοιπόν, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος ερεθισμός λόγω της θεραπείας.  Στη συνέχεια, εφαρμόζεται στη δεύτερη συνεδρία ένα κοκτέιλ πιο δραστικών συστατικών για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς και από τη δική σου πλευρά την περιποίηση του δέρματος σου. Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία, δεν πρέπει να αμελείς τη χρήση αντηλιακής κρέμας ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

οξέα φρούτων

Να θυμάσαι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ακολούθησε βήμα-βήμα τις συμβουλές των ειδικών δερματολόγων. Εκείνοι θα σου προτείνουν τη θεραπεία που χρειάζεσαι.

Είσαι έτοιμη να γινεις η καλύτερη εκδοχή σoυ χάρη στη θεραπεία με οξέα φρουτών; 

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Anne Hathaway – SAG Awards 2024: Aυτό ήταν το concealer που χρησιμοποίησε!

HerNewskl

Lindsay Lohan: Το ανανεωμένο beauty look της!

HerNewskl

Δέρμα: Συμβουλές για προστασία από τον ήλιο

Her News