HerNews.gr
Σχέσεις

Φίλοι με προνόμια: Μόνο σεξ ή και κάτι παραπάνω;

Φίλοι με προνόμια, δηλαδή φίλοι που κάνουν και σεξ. Ίσως φαίνεται οξύμωρο, καθώς ο ορισμός της φιλίας είναι κάτι διαφορετικό.Είναι όμως ένα σύνηθες φαινόμενο στη σημερινή κοινωνία.Ο τρόπος να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να νιώθεις υποχρεωμένη να δεσμευτείς.

Εξάλλου έχετε ήδη ταιριάξει τόσο καλά σαν φίλοι, οπότε γιατί να εμπλακείτε σε κάτι περισσότερο;

Κι όμως, μερικές φορές, μια φιλία που περιέχει καλό σεξ, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Το να είστε φίλοι με προνόμια είναι ίσως καλή ιδέα. Ή μήπως όχι;Τα καλά της υπόθεσης:

•Δεν έχεις τη δέσμευση, άρα και τις υποχρεώσεις μιας σχέσης. Οι φίλοι με προνόμια δεν έχουν να δώσουν λόγο που ήταν, τι ώρα γύρισαν εχθές, με ποιον αλήτευαν προχθές και πάει λέγοντας.•Είναι δικός σου άνθρωπος και αυτό είναι το καλύτερο από τα προνόμια μιας τέτοιας σχέσης για τη ζωή σου. Του μιλάς, τον εμπιστεύεσαι, περνάτε καλά! Τι άλλο θέλεις;

•Αν ξενερώσει το πράγμα, η φιλία σας μπορεί φυσικά να παραμείνει, αλλά χωρίς τα… προνόμια.•Φίλοι με προνόμια σημαίνει ότι δε στέλνεις μηνύματα κάθε μέρα και πιέζεις για απάντηση. Επίσης, δεν βρίσκεστε κάθε μέρα. Άρα, είσαι ελεύθερη να οργανώνεις τη ζωή σου όπως θες, χωρίς να χρειάζεται να τον συμπεριλάβεις στο προγραμμα σου. Ζήτω η ελευθερία!•Μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα στα σεξουαλικά θέματα, χωρίς να σκέφτεσαι αν θα σε παρεξηγήσει. Εδώ δεν υπάρχουν ταμπού, δεν πάτε για γάμο!

Τα κακά της υπόθεσης:

•Αν ο ένας από τους δυο θελήσει κάτι παραπάνω, δηλαδή σχέση, την πατήσατε. Η χαλαρή σχέση «φίλοι με προνόμια» μπορεί να στραβώσει αν δεν είσαι ξεκάθαρη για το τι θέλεις συναισθηματικά.•Αυτού του είδους οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξεως και πρέπει να είσαι έτοιμη να το δεχθείς όταν τελειώσει.•Πρέπει να αποδεχθείς ότι ναι, θα κάνει σεξ και με άλλες. Ακόμα και αν δεν τον θες για σχέση, μπορεί αυτό εγωιστικά να σε πειράζει. Έλεγξε τον εγωισμό σου και αποδέξου ότι ο ως φίλοι με προνόμια, δεν έχει κανείς από τους δυο το προνόμιο της ζήλιας.

•Αν αποφασίσετε απλώς να σταματήσετε αυτή τη μορφή σχέσης, η φιλία σας μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια. Κοινώς, τον έχασες από φίλο.•Αν βολευτείς σε αυτή την κατάσταση, θα απομακρυνθείς από την διαδικασία να βρεις κάποιον που θα σου προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω. Βέβαια, αν είσαι συνειδητοποιημένη και δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή, απλά αγνόησε το τελευταίο tip.

Friends with Benefits: Θα πετύχει;

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γυναικεία αλληλεγγύη. Υπάρχει;

Her News b

«Διαζύγιο ύπνου»: Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να βελτιώσετε τον ύπνο σας όπως η Κάμερον Ντίαζ;

HerNews ka

Γνώμες “OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News