HerNews.gr
Διεθνή

Η ανάμεικτη κληρονομιά της Έλεν Ντε Τζένερις

Με δακρυσμένα μάγουλα, η Έλεν Ντε Τζένερις αποχαιρέτισε την Πέμπτη το τηλεοπτικό της κοινό βάζοντας οριστικό τέλος σε ένα σόου που κράτησε 19 ολόκληρα χρόνια.

Η λίστα των καλεσμένων της Έλεν Ντε Τζένερις, όπως πάντα εντυπωσιακή, η Μπίλι Άιλις, η Πινκ και η αξεπέραστη Τζένιφερ Άνιστον, που της έκανε ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή και την ξεπροβόδισε στην τελευταία.

Την ώρα του μεγάλου αντίο για την 64χρονη παρουσιάστρια, που όταν ξεκίνησε δεν μπορούσε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλη, αλλά μέχρι το ρίξιμο της αυλαίας της εκπομπής της είχε δείξει στο κοινό το ανθρώπινο πρόσωπο όλων των διάσημων προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος και της πολιτικής, ανάμεσα τους και ο πάντα συμπαθής, Μπαράκ Ομπάμα, είχε στο πλευρό της τη σύζυγό της Πόρσια ντε Ρόσι και τον αδελφό της Βανς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Έλεν ντε Τζένερις αφήνει ένα μεγάλο κενό στις αγαπημένες εκπομπές της Αμερικής με την πολυτάλαντη Ντρου Μπάριμορ και τη συμπαθητική Κέλυ Κλάρκσον να δίνουν μεγάλο αγώνα για να κερδίσουν το στέμμα της.

Ατυχώς για την ίδια, η κληρονομιά που αφήνει πίσω της η ίδια, και η τόσο αγαπημένη για όλους τους Αμερικανούς εκπομπή της, είναι μικτή. Αιτία γι’ αυτό, οι αρκετές είναι η αλήθεια, καταγγελίες για τοξικό περιβάλλον εργασίας. Απότομα λόγια, εκφοβιστικές συμπεριφορές, που έκαναν το γέλιο μπροστά στις κάμερες κλάματα και πάλι κλάματα μόλις έκλειναν κάθε φορά οι προβολείς.

 

The Ellen DeGeneres Show

Παρότι η Έλεν ντε Τζένερις βγήκε άμεσα και ζήτησε συγνώμη για όλα όσα είχαν συμβεί υποσχόμενη άμεση αλλαγή των συνθηκών προς όφελος των εργαζομένων, η ζημιά είχε γίνει και όπως αποδείχτηκε δεν ήταν δυνατόν να διορθωθεί.

Μετά από μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας η τηλεθέαση έδειξε με τα σκαμπανεβάσματα της την απογοήτευση του κοινού της με όσα αποκαλύφθηκαν, η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια της εκπομπής ανακοίνωσε τη λήξη της.

Η επιτυχία συνάντησε την Έλεν τη δεκαετία του 1980, όταν ο πολύ προσωπικός τρόπος ομιλίας της και η έντονη παρατηρητικότητα της για όσα συνέβαιναν γύρω της και στους καλεσμένους έκαναν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της εποχής να την χαρακτηρίσουν τον αρσενικό Σέινφελντ.

Το χιούμορ της πάντα επιτυχημένο και συχνά αιχμηρό μίλησε στην καρδιά των Αμερικανών, που είχαν συνειδητοποιήσει ότι παρά την δύναμη της χώρας τους, τα κακά σημεία της παρέμεναν πολλά. Για παράδειγμα το κοινό ταυτίστηκε όταν εκείνη είπε ότι «οι γονείς μου ήταν πολύ σκληροί μαζί μου, επέμεναν να πηγαίνω καθημερινά στο νηπιαγωγείο και πέρασε καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν απλά εργοστάσιο για μικρά παιδιά»! Το sitcome που ακολούθησε το 1994 με τίτλο το όνομα της «Ellen» της χάρισε 3 Emmy, πριν η ίδια το 1997 αποφασίσει να σταθεί γυμνή μπροστά στο αυξανόμενο της κοινό της αποκαλύπτοντας στο περιοδικό Time και το σόου της Όπρα Γουίνφρει ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Κάνει ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο για το Mission: Impossible

HerNews ka

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μετακομίζουν σε έπαυλη στο Λος Άντζελες 64 εκατομμυρίων δολαρίων (Φωτογραφίες)

HerNews ka

Celine Dion: Επιστρέφει πιο δυνατή & όμορφη από ποτέ

HerNews ka