HerNews.gr
Health

Κατερίνα Βεργέτη: Η οδοντίατρος των celebrities που δημιουργεί τα ωραιότερα χαμόγελα

Αρκετοί την αποκαλούν «οδοντίατρο της showbiz», όμως η ίδια αισθάνεται ως μια επαγγελματίας της διπλανής πόρτας που θέλει απλά να βλέπει τους ανθρώπους να χαμογελούν! Η οδοντίατρος των celebrities είναι η Κατερίνα Βεργέτη, που χωρίς καμία υπερβολή, δημιουργεί τα ωραιότερα χαμόγελα και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Ανάμεσα στους celebrities που φιγουράρουν στον λογαριασμό της Κατερίνας Βεργέτη στο Instagram χαμογελώντας πλατιά είναι η Βασιλική Μιλλούση, o Λευτέρης Πετρούνιας, η Σάσα Μπάστα, η Πατρίτσια Περιστέρη, ο Bo,  η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Τρύφων Σαμαράς.

Με καταγωγή από τα Τρόπαια Αρκαδίας, η Κατερίνα Βεργέτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, θέτοντας ως στόχο από παιδί να γίνει οδοντίατρος.

«Επειδή είχα άσχημα δόντια μικρή και ταλαιπωρήθηκα αρκετά, είχα αποφασίσει από τότε να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα για να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν! Έτσι, σπούδασα στην Οδοντιατρική Αθηνών και πριν από 23 χρόνια άνοιξα το ιατρείο μου» έχει δηλώσει παλαιότερα η ίδια.

Ο πατέρας και ο αδελφός της Κατερίνας Βεργέτη είναι γνωστοί γυναικολόγοι.Η μητέρα της, η οποία έφυγε πέρυσιτον Ιούλιο, ήταν μια σπουδαία ζωγράφος με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό της. 

Μια μεγάλη λίστα γνωστών προσωπικοτήτων της showbiz την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Ιδιαίτερα άμεση και επικοινωνιακή, η οδοντίατρος Κατερίνα Βεργέτη εισπράττει πολλή αγάπη τόσο από τους διάσημους πελάτες της όσο και από τον απλό κόσμο που επισκέπτεται καθημερινά το οδοντιατρείο της στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 115 και το οδοντιατρικό κέντρο (με όλες τις ειδικότητες) που διατηρεί στο Πικέρμι.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Μήπως η μέθοδος αντισύλληψής σου δεν είναι η σωστή;

Her News

Ναυτία: 5 Τροφές που ανακουφίζουν

Her News

4 πρωινές συνήθειες για μια άκρως παραγωγική ημέρα

Her News