HerNews.gr
Beauty

Self-tan: Οι 3 τρόποι που θα αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια

self-tan

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ ανακάλυψες πρόσφατα τον όρο “self-tan”, αφού θέλεις να μαυρίσεις το συντομότερο δυνατόν.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να έχεις χρησιμοποιήσει ήδη προϊόντα self- tan διαφορετικά αυτομαυρίσματος για να αποκτήσεις αυτήν την ηλιοκαμμένη όψη που όλοι ζηλεύουν. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι πολλή βλαβερή και προσπαθείς να την αποφύγεις. Παράλληλα όμως ψάνχεις τρόπους να κάνεις το καλοκαίρι σου πιο ευχάριστο.

self-tan

Το self-tan ήρθε να σε σώσει και εμείς σου βρήκαμε τρόπους να σου κρατήσει περισσότερο.

Aν θέλεις το μοναδικό ομοιόμορφο μαυρίσμα σου να έχει διάρκεια μέχρι το φθινόπωρο, τότε ξεκίνα απολέπιση πριν το self-tan. Με αυτόν τον τροπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα παό την επιφάνεια του δέρματος και παρεμποδίζεται το ξεθώριασμα αυτής. Ξεκίνα λοιπόν απολέπιση τουλάχιστον 24ώρες πριν. 

#2 Η Ενυδάτωση είναι το Α και το Ω

Η καλή ενυδάτωση είναι από τα βήματα εκείνα στη skincare ρουτινά σου. Πιο συγκεκριμενα υπάρχουν κάποια σημεία στο σώμα σου που δε μπορούν να μαυρίσουν τόσο ευκολα. Ποια είναι αυτά; Oι αγκώνες, τα γόνατα, το σημείο πίσω από τους αστραγαλους. Αυτό συμβαίνει, διότι αφυδατώνονται πολύ εύκολα και φεύγει το μαύρισμα πιο εύκολα. Ξεκίνησε να χρησιμοποιείς σε αυτές τις περιοχές περισσότερη ενυδατική κρέμα για να κάνεις μοναδικό μαυρίσμα. 

self-tan

Επίσης μπορείς να αναμείξεις το self- tan σου με την ενυδατική σου.

#3 Πες “αντίο” στα ζεστά ντουζ

Eσύ γνώριζες πως οι υψηλές θερμοκρασίες στο ντουζ, όσο χαλαρωτικό και να είναι, προκαλούν αφυδάτωση; Όσο πιο αφυδατωμένο είναι το δέρμα σου, τόσο πιο δύσκολα κρατάει το μαύρισμα. Προτίμησε το χλιαρό ή το δροσερό ντουζ, άλλωστε καλοκαίρι είναι!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί τα φρύδια σας λεπταίνουν όσο μεγαλώνετε;

Her News

Σημάδια από το μαγιό: Πώς θα τα μειώσετε αποτελεσματικά;

HerNewskl

Kim Kardashian: Μας έδειξε το πιο chic minimal μακιγιάζ τoυ καλοκαιριού

HerNewskl