HerNews.gr
Διεθνή

Ρίτα Όρα: Θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της

Rita Ora

Η Ρίτα Όρα ζει μια από τις πιο ευτυχισμενες στιγμές της ζωής της εδώ και ένα χρόνο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τάικα Γουαϊτίτι.

Ρίτα Όρα

Οι δυο τους βιώνουν τον τελευταίο χρόνο τον απόλυτο έρωτα. Μάλιστα, έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τη γνωστή τραγουδίστρια να θέλει να κρατήσει κρυφή της σχέση της με τον σκηνοθέτη και στην αρχή της σχέσης τους έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλεον κανουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, μια νέα ευχάριστη είδηση έχει κυκλοφορήσει στα media. Πιο συγκεκριμένα ένας στενός τους φίλος  δήλωσε στη Sun ότι το αγαπημένο ζευγάρι σχεδιάζει μια τελετή και ένα μεγάλο πάρτι στο Λονδίνο. 

Ρίτα Όρα

Πιο συγκεκριμενα είπε για τη Ρίτα Όρα ότι:

“Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι φαντασμαγορικό και να το κοκορεύονται εκ των προτέρων. Πρόκειται απλώς για το ότι είναι ερωτευμένοι και αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Δεν έκαναν όλο αυτό του τύπου “Θα με παντρευτείς;” και μια ανάρτηση στο Instagram. Δεν υπάρχει δαχτυλίδι ή μεγάλη προετοιμασία. Απλά ήρθαν όλο και πιο κοντά και τελικά είπαν ο ένας στον άλλον σχεδόν ταυτόχρονα, ‘Θέλω να σε παντρευτώ”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Μέριλ Στριπ: Διαζύγιο για την ηθοποιό μετά από 45 χρόνια γάμου

Her News

Όσκαρ Πιστόριους: Εξετάζεται η αποφυλάκιση του Παραολυμπιονίκη που δολοφόνησε τη σύντροφο του

HerNews ka

Britney Spears: Όλες οι απαγορεύσεις που είχε όσο βρισκόταν υπό επιτήρηση

HerNewskl