HerNews.gr
Travel & more

Οι Tyson πούλησαν τα πάντα για να γυρίσουν τον κόσμο με τους γιους του

Tyson

Οι Tyson είναι η οικογένεια που γυρίζει όλο τον κόσμο. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει για να γυρίσει τον κόσμο.

Μπορείς να την χαρακτηρίσεις ταξιδιωτική οικογένεια. Οι Tyson αποφάσισαν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα, να διαλέξουν εκείνοι τον δρόμο τους, όχι μόνο ως ζευγάρι, αλλά με γνώμονα την οικογένειά τους και συγκεκριμένα τους δυο γιους τους.

χαρτης

Ας δούμε την ιστορία τους

«Το πάθος μας για τα ταξίδια ξεκίνησε το 2015 όταν αποφασίσαμε ως ζευγάρι να πουλήσουμε το σπίτι και τα υπάρχοντά μας για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας να είμαστε ταξιδιώτες πλήρους απασχόλησης. Όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν τρελοί, αλλά ξέραμε ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για εμάς. Τα επόμενα 3 χρόνια, ταξιδέψαμε σε 4 ηπείρους και εξερευνήσαμε περισσότερες από 25 χώρες.

Το 2018 προσθέσαμε ένα νέο μέλος στην ταξιδιωτική μας οικογένεια – ο μεγάλος μας γιος, Roman. Γνωρίζαμε ότι το ταξίδι με ένα μωρό θα άλλαζε το τρόπο που ταξιδεύαμε μέχρι τότε, αλλά ήμασταν έτοιμοι για την πρόκληση. Ο Roman ξεκίνησε την πρώτη του ταξιδιωτική περιπέτεια σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων και τώρα έχει πάει σε 16 προορισμούς.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2021, προσθέσαμε ακόμα ένα μέλος στην ταξιδιωτική μας οικογένεια: τον μικρό μας γιο, τον Lennon. Έκανε την πρώτη του αεροπορική κράτηση σε ηλικία μόλις 5 ημερών και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί του τα επόμενα ταξίδια μας.

Tyson

Θέλοντας να έχουμε κάποια ισορροπία και σταθερότητα για την οικογένειά μας, χωρίς όμως να εγκαταλείψουμε το πάθος μας για ταξίδια, αγοράσαμε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή όπου μένουμε όταν δεν ταξιδεύουμε».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκδρομή: Τα οφέλη της στο μυαλό που ”δραπετεύει”

Her News

Η playlist του μεσο – Ιούλη που μας φτιάχνει το κέφι

Her News

Κύθνος: Η γοητεία της απλότητας στις Κυκλάδες

Her News