HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Ιουλίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 18 έως 24 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ( 21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα για εσάς και να ικανοποιήσετε τα θέλω σας. Εννοείται θα υπάρχει πολύ κινητικότητα στα ερωτικά σας και θα υπάρχει κόσμος που θα σας φλερτάρει απροκάλυπτα. Αν είστε μόνοι σας, θα ήθελα να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιο άτομο που σας πολιορκεί. Θα ήθελα, όμως, να ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένεια . 

ΤΑΥΡΟΣ( 21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με αρκετές μετακινήσεις, αλλά και με κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες. Τα νέα που θα λάβετε θα είναι πολλά και ευχάριστα με αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεση σας. ,Θα ήθελα όμως να προσέχετε τα νεύρα σας και να μην επιτίθεστε στο κόσμο που υπάρχει γύρω σας.  Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να μετανιώσετε.

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ( 21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλές μετακινήσεις ταξίδια και άφθονη επικοινωνία. Αρκετοί θα νοικιάσετε ένα χώρο και θα έχετε και ένα εισόδημα, που θα σας βγάλει από κάποια οικονομική πίεση  που έχετε. Προσοχή στις παρασκηνιακές κινήσεις που κάνετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μαθευτεί και να εκτεθείτε. Κάποια φιλικά σας άτομα θα σας δώσουν μια πολύ ευχάριστη είδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ( 22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε ποιο είναι το άτομο που μπορεί να σας τα προσφέρει και δεν αποκλείεται να διώξετε και κάποια άτομα οριστικά από τη ζωή σας. Πολύ καλά θα κάνετε! Θα αφαιρέσετε τα βαρίδια από τα πόδια σας και κινηθείτε σε άτομα που δεν σας επιβαρύνουν.

ΛΕΩΝ( 23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο. Θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα που σας ικανοποιούν χωρίς να έχετε προτεραιότητα τα θέλω των άλλων και πολύ καλά θα κάνετε! Εγώ αυτό που μπορώ να σας προτείνω είναι να επεκταθείτε στο εξωτερικό και να ανοίξετε τα μάτια, ώστε να δείτε ξεκάθαρα κάποια άτομα στη ζωή σας και το ακριβώς επιδιώκουν από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ( 23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μου κάνετε κάποιες κινήσεις κρυφά και παρασκηνιακά μόνο που θα πρέπει να είστε προσεχτικοί για να μην σας καταλάβουν και εκτεθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη καριέρα αλλά και στην εικόνα σας προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ( 23 ΣΕΠ-20 ΟΚΤ)

Εσείς θα καταφέρετε αυτή την εβδομάδα να πετύχετε σκοπούς στόχους και όνειρα. Σε όλο αυτό θα υπάρξουν φίλοι που θα σας στηρίξουν και συγχρόνως θα βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Αδράξτε, λοιπόν, όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην κάνετε πίσω. Αρκετοί θα έχετε και οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη ψυχολογία σας. 

ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ( 21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα συνεχίσει να είναι εκρηκτική πολλά νεύρα και πολλές διαμάχες με συντρόφους ή συνεργάτες. Θα σας έχουν συνέχεια σε πίεση και εσείς δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. Συγχρόνως επιβάλλεται να  δουλέψετε λίγο παραπάνω, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και αυτό θα σας αγχώσει. Θα κάνετε όμως λίγο υπομονή παραπάνω και όλα θα περάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ( 22 Νοε-21 Δεκ)

Εσεις αγαπημένοι μου μπορείτε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το κομμάτι το ερωτικό να ερωτευτείτε να χαρείτε και να διασκεδάσετε.  Πιστεύω ότι αυτό είναι που σας έχει λείψει ιδιαίτερα. Επίσης, καλό θα ήταν να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Θα πρέπει όμως προς το τέλος της εβδομάδας να δείτε τι ακριβώς γίνεται με την υγεία ή την εργασία σας και να βρείτε λύσεις .         .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ( 22 Δεκ-22 Ίαν )

Αρχίζει αυτή η εβδομάδα για εσάς με αρκετές κόντρες με τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι εννοείται πως θα καταφέρετε να βρείτε επιτέλους ένα σύντροφο. Σας παρακαλώ μην το πολύ περνάτε από κόσκινο, γιατί θα αργήσει να σας έρθει πάλι μια ανάλογη ευκαιρία. Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή να ερωτευτείτε και να νιώσετε επιτέλους και εσείς χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με πολλά και ευχάριστα νέα. Αρκετοί θα μπορέσετε να κλείσετε και κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται αν υπήρχαν και κάποια θέματα με τα αδέλφια σας να καταφέρετε και να τα βρείτε. Αν σας πλησιάσουν δώστε τους μια ευκαιρία. Τώρα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις και νεύρα.

ΙΧΘΥΕΣ( 20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βάλετε μια τάξη, γιατί σας έρχονται πολλά χρήματα. Όμως, κάνετε και μεγάλες σπατάλες. Μην το παρακάνετε. Θα ήθελα επίσης να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες και να υπογράψετε και κάποια συμβόλαια σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ηλιακή έκλειψη Πνευματική έννοια: Ποιες ενέργειες θα προσελκύσει & πώς να τις εκμεταλλευτείτε

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουλίου

HerNewskl

Ζώδια: Ο Άρης στον Ζυγό – Τι σημαίνει και ποια ζώδια επηρεάζει;

Her News b