HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7 Αυγούστου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 1 έως 7 Αυγούστου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με κάποιες διλημματικές καταστάσεις σε ότι έχει να κάνει με την εργασία σας και ίσως με τη καθημερινότητα. Θα πρέπει όμως να βρείτε λύσεις μέχρι και τη Τετάρτη, γιατί επιβάλετε να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στο γάμο ή τις σχέσεις σας και να περάσετε κάποιο χρόνο περισσότερο εστιασμένοι σε αυτό . Έτσι, θα αποφύγετε κάποιες καταστάσεις περίεργες. 

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ταύρου θα ξεκινήσει με κάποιες εντάσεις και συγκρούσεις με τα άτομα που είσαστε σε γάμο σχέση ή συνεργασία. Αυτό θα σας φέρει έναν εκνευρισμό παραπάνω. Θα ήθελα να μην τραβήξετε τα άκρα για να μην το μετανιώσετε. Επίσης, θα ήθελα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο και να περάσετε κάποιες στιγμές με τα παιδιά σας για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή εβδομάδα θα κυλήσει με το βλέμμα στραμμένο στην οικογένεια και το χώρο που κατοικείτε μπορεί να μην το θέλετε αλλά θα πρέπει να το κάνετε για να μπορέσετε προς την Τετάρτη να περάσετε κάποιες ήσυχες και όμορφες στιγμές με το ταίρι ή τα παιδιά σας.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να νιώσετε χαρά και αισιοδοξία. Μην ξεχνάτε πως εσείς μέσα από την επικοινωνία μόνο μπορείτε να νιώθετε καλά. Μιλήστε τους λοιπόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς τα ζώδια του Καρκίνου, στις αρχές της εβδομάδας θα ταξιδέψετε μπορεί να μην φτάσετε και πολύ μακρυά αλλά θα σας δωθεί η ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να μπορέσετε να έρθετε κοντά σε πολύ αγαπημένα σας άτομα. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε και οικογενειακά. Μπορείτε επίσης να κλείσετε και κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες σχετικά με ένα ακίνητο που εκμεταλλεύεστε οικονομικά.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς πάλι θα νιώσετε πάλι μια πίεση παραπάνω στα επαγγελματικά σας και να βιώσετε κάποιες βίαιες αλλαγές και ανατροπές. Θα πρέπει όμως να πάρετε ανάσες και να μην ξεσπάσατε αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Καταλαβαίνω πως θέλετε λίγο χρόνο να ανασυνταχτείτε και να δείτε τι είναι αυτό που φταίει. Βιώνετε τόσο δύσκολες καταστάσεις. Πάρτε τον λοιπόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με εσάς και μόνο εσάς. Μην έχετε την ευθύνη  κανενός άλλου ατόμου παρά μόνο την ευθύνη του εαυτού σας. Νομίζω πως θα τα καταφέρετε κιόλας. Κάντε ότι σας ευχαριστεί χωρίς να δώσετε αναφορά και σε κανέναν. Όμως επειδή σας βλέπω να ξοδεύετε κάποια χρήματα παραπάνω. Θα ήθελα να μην το παρακάνετε. 

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού θα κινητοποιήσει έντονα η ανάγκη σας να μείνετε για λίγο μόνοι σας να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε και λίγο παραπάνω.
Το έχετε ανάγκη και θα ήθελα να το κάνετε για να μαζέψετε δυνάμεις. Έτσι, θα μπορέσετε να βγείτε έπειτα προς τα έξω και να ενεργοποιηθείτε και πάλι και να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις που θα σας δώσουν κάποια εισοδήματα παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς συνεχίζει να είναι πιεστική και με αρκετές ανατροπές όπως και αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες. Κρατήσετε τις ισορροπίες και μην τραβάτε τα άκρα. Μόνο έτσι δεν θα υπάρχουν οριστικές ρήξεις. Εννοείται πως εσείς έχετε κάποια φιλικά σας άτομα που σας στηρίζουν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να είναι δίπλα σας σε κάθε δυσκολία σας. Είστε πολύ τυχεροί για αυτό.       

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αγαπημένοι μου μπορεί να καίγεται το σύμπαν, αλλά εσείς δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Εξακολουθείτε ακάθεκτοι να περνάτε καλά και να έχετε πέσει με τα μούτρα στο φλερτ και τη διασκέδαση. Όμως ρίξτε και μια μάτια στην οικογένεια γιατί θα σας χρειαστούν. Φτάνει η καλοπέραση, γιατί θα πρέπει να πάρετε και λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναβρείτε πάλι προς τα έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς τι ακριβώς ετοιμάζετε αγαπημένοι μου ;που ακριβώς στο εξωτερικό θέλετε να ταξιδέψετε γιατί είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σας για αλλαγή κουλτούρας και φιλοσοφίας. Τι σας έχει ενεργοποιήσει τόσο έντονα ; Όταν είσαστε έτοιμοι μπορείτε να μας πείτε και εμάς! Θα ήθελα όμως να ασχοληθείτε και λίγο με το κομμάτι της εργασίας σας και να μην το αφήσετε στη τύχη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποιες εντάσεις παραπάνω με άτομα από την οικογένεια που πιθανόν τους έχετε τρελάνει με κάποιες κινήσεις που κάνετε και να θέλουν να σας βάλουν σε πειθαρχία αλλά δεν νομίζω να καταφέρουν και κάτι γιατί εσείς θα κάνετε αυτό ακριβώς που θέλετε χωρίς να τους δώσετε και αναφορά. Μόνο μην το παρακάνετε, γιατί νομίζω πως τους κουράσατε αρκετά. 

   Ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο τις σχέσεις ή συνεργασίες. Θα ήθελα να το κάνετε για να έχετε και κάποιες οικονομικές απολαβές από αυτούς. Άλλωστε, η οικονομική ευμάρεια εξακολουθεί να υπάρχει για εσάς, αλλά δεν νομίζω να αρνηθείτε και κάποια χρήματα ακόμα παραπάνω στο πορτοφόλι σας. Αν έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες μπορείτε να τις διευθετήσετε.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Ιανουαρίου

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News