HerNews.gr
Ταξίδια

North Evia – Samos Pass: Έρχονται νέα voucher των150 και 300 ευρώ – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Προ των πυλών είναι ο νέος κύκλος του προγράμματος επιδότησης διακοπών North Evia – Samos Pass. Το πρόγραμμα που «τρέχει» το υπουργείο Τουρισμού προσφέρει ειδικά κουπόνια (vouchers) ως κίνητρο για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια, που επλήγη πέρυσι από τις πυρκαγιάς, αλλά και στη Σάμο που είχε δοκιμαστεί από τον σεισμό του 2020.

Συγκεκριμένα μέσω του North Evia – Samos Pass δίνονται vouchers των 150 και 300 ευρώ, για τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, αντίστοιχα.

Εξαιρείται, με voucher 200 ευρώ για τη Σάμο και 100 ευρώ για τη Β. Εύβοια, η Β’ φάση του προγράμματος που αφορούσε τον Αύγουστο. Τα κουπόνια της Β’ φάσης, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε 9 λεπτά (!), μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως τις 31 Αυγούστου.

Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

Απομένουν, ωστόσο, δυο ακόμα φάσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος επιδότησης διακοπών. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η 3η Φάση αφορά τον Σεπτέμβριο και η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 25 Αυγούστου, ενώ θα κλείσει στις 31 Αυγούστου. Όσοι δικαιούχοι πάρουν το συγκεκριμένο voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η πλατφόρμα για την 4η Φάση θα ανοίξει στις 26 Σεπτεμβρίου και θα κλείσει στις 10 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη άυλη ψηφιακή κάρτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 31 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι αν η αίτηση εγκριθεί τότε δεν επιτρέπεται ανάκληση ή υποβολής δεύτερης αίτησης σε επόμενη φάση.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ταξιδέψεις μόνος

HerNews ka

Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτό είναι το πιο όμορφο ξενοδοχείο για να μείνετε

Her News

Ταξίδια: Τα οφέλη της business class

Her News