HerNews.gr
Ταξίδια

Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτό είναι το πιο όμορφο ξενοδοχείο για να μείνετε

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, το Kin House είναι το πιο όμορφο ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, που θα μπορούσατε να μείνετε. Εξωτερικά, έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας εξοχικής κατοικίας εποχής, αλλά μπαίνοντας στο εσωτερικό του είναι σαν να βρίσκεστε στην χώρα των θαυμάτων.

Αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε πάει ποτέ, η επιτυχία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αδιαμφισβήτητη.

Το Kin House στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και περιβάλλεται από περιφραγμένους κήπους και ιδιωτική δασώδη έκταση, δίπλα στο χωριό Wiltshire του Kington Langley. 

Η βεράντα οδηγεί σε καθιστικά με ξύλινα δάπεδα που ζεσταίνονται από μπαρόκ τζάκια και σε μια τραπεζαρία  που είναι σχεδόν μεσαιωνική. Το ξεχωριστό αυτό ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο διάθετει επίσης ένα μπαρ σε στυλ ντεκό και μια τεράστια αίθουσα χορού με δάπεδο σκακιέρας. 

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με γεωργιανά χρώματα και ταπετσαρία με στάμπα και κουβέρτες με μοτίβο σκακιέρας. Διαθέτουν αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως ξύλινη επένδυση και τζάκια. 

Φαγητό 

Τα προτεινόμενα μενού περιλαμβάνουν πιάτα μπάρμπεκιου με ψητό κουνουπίδι και ψαρονέφρι. Επίσης έχουν πίτσα και καλά ψημένο κοτόπουλο μαριναρισμένο με λεμόνι και δεντρολίβανο. Επίσης θα βρείτε λαβράκι στον φούρνο, καναπεδάκια και πουτίγκα.

Η περιοχή

Αυτή είναι η παλιά, αγγλοσαξονική Αγγλία του βασιλιά Άλφρεντ που έπληττε τους Βίκινγκς. Οι λάτρεις της ιστορίας θα πρέπει να επισκεφτούν το Μουσείο Athelstan και το χωριό Kington Langley. Η όμορφη πόλη Malmesbury είναι κοντά και ο Chippenham είναι ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ταξιδέυοντας στη μαγευτική ορεινή Δωρίδα – Ένας υπέροχος προορισμός για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Τρόποι να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη αν ταξιδεύεις συχνά για δουλειά

Her News

Οκτωνιά: Ένας ονειρεμένος προορισμός στην Εύβοια

Her News