HerNews.gr
Διεθνή

Ο Στέλιος Κερασίδης ένα από τα 100 κορυφαία ταλέντα του κόσμου για το 2022

Στο Ντουμπάϊ βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης καθώς διακρίθηκε ως ένα από τα 100 κορυφαία ταλέντα στο κόσμο για το 2022 στα πρόσφατα Global Child Prodigy Awards!

Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία που τόσα χαρισματικά παιδιά από διαφορετικά μέρη της υφηλίου βρέθηκαν ταυτόχρονα σε ένα μέρος.

ΗΠΑ, Γαλλία, Ρωσία, Αγγλία, Ισπανία, Βραζιλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Κένυα είναι μερικές από τη μακρά λίστα των χωρών που εκπροσωπήθηκαν από χαρισματικά παιδιά με δεξιότητες στον αθλητισμό, στις γλώσσες, στις τέχνες, στα μαθηματικά, στους υπολογιστές, στην επικοινωνία καθώς και σε πολλούς ακόμη τομείς.

Ο Στέλιος Κερασίδης απέσπασε το βραβείο της μουσικής για τις επιδόσεις του στο πιάνο καθώς και την παγκόσμια επιρροή που έχει ήδη επιτύχει ως συνθέτης.

Ο αγαπημένος μικρός πιανίστας Στέλιος Κερασίδης, με τη βοήθεια του πατέρα του, ανέβασε ένα υπέροχο video στα social media απο το ταξίδι του στο Ντουμπάϊ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stelios Kerasidis (@stelioskerasidis)

Στην τελετή έδωσαν το παρών εξέχουσες προσωπικότητες, πολιτικοί και επιχειρηματίες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δείχνοντας μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον για το ταλέντο και το πλούσιο βιογραφικό του μικρού Έλληνα μουσικού ο οποίος παρά τις επιτυχίες παραμένει ένα απλό χαρούμενο παιδί.

Θερμά συγχαρητήρια Στέλιο!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Paco Rabanne: «Έφυγε» από τη ζωή ο πασίγνωστος σχεδιαστής

HerNews ka

Σάρον Όσμπορν: «Το έχω παρακάνει με τις πλαστικές. Ο χρόνος είναι εναντίον μου»

Her News

Bianca Censori: Ξεσπά ο πατέρας της κατά του Kanye West – «Αυτό δεν είναι αγάπη»

HerNews ka