HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Ξεσπά ο πατέρας της κατά του Kanye West – «Αυτό δεν είναι αγάπη»

Ο πατέρας της Bianca Censori θέλει να αντιμετωπίσει τον Kanye West επειδή φοβάται ότι απομακρύνει την κόρη του από την οικογένειά της και τη μετατρέπει σε «άχρηστο εμπόρευμα», σύμφωνα με μια έκθεση.

Ο Leo Censori, ο αδερφός του οποίου είναι ένας διαβόητος δολοφόνος συμμοριών, φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συναντηθεί με τον ράπερ για να μιλήσει για την πρόσφατη συμπεριφορά του, ανέφεραν πηγές στην Daily Mail.

«Ο πατέρας της Bianca, ο Leo, θέλει να συναντηθεί με τον Kanye και να τον ρωτήσει τι διάολο σκέφτεται όταν παρελαύνει την Bianca σαν ένα άχρηστο γυμνό τρόπαιο πόνυ», είπε μια πηγή κοντά στην σύζυγο του ράπερ στο ρεπορτάζ.Ο πατέρας της Bianca Leo Censori.«Θέλει να ρωτήσει τον Kanye τι θα έκανε αν οι κόρες του, έβγαιναν στο κοινό ημίγυμνες με ρούχα που ενθαρρύνουν οι σύζυγοί τους».

«Ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το επέτρεπε ο Kanye στις κόρες του, οπότε δεν έχει νόημα γιατί να το ενθαρρύνει για τη γυναίκα του», πρόσθεσαν.

Τους τελευταίους μήνες, η Bianca Censori εμφανίστηκε έξω ενώ φορούσε ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, με εξωφρενικά “ρούχα” που κυμαίνονται από διαφανή τοπ και καλσόν μέχρι να βγαίνει εντελώς γυμνή στο κοινό.

Οι μυημένοι είπαν στο ρεπορτάζ ότι ο Λίο και η οικογένειά του πιστεύουν ότι ο δημιουργός του “Jesus Walks” ξεχώρισε την Μπιάκα από την οικογένειά της.

«Αν αυτό δεν είναι αρκετά κακό, ο άντρας που υποτίθεται ότι προστατεύει την κόρη του κυρίου και της κυρίας Censori είναι ο ίδιος που την αποκλείει από την οικογένειά της», είπε η πηγή.

«Ο Leo θέλει ειλικρινά να καθίσει με τον Kanye για να του πει ότι βλάπτει την οικογένειά της μετατρέποντας την αγαπημένη του κόρη σε ένα άχρηστο  εμπόρευμα».

Η πηγή ανέφερε ότι η Bianca δεν παίρνει τις αποφάσεις όταν πρόκειται για τις επιλογές στυλ της.

«Κανένας άντρας δεν πρέπει ποτέ να ενθαρρύνει τη γυναίκα του να βγει δημόσια και να παρουσιάσει τον εαυτό της έτσι. Αυτό δεν είναι αγάπη. Αυτός είναι ο έλεγχος», πρόσθεσε ο γνώστης.

Ο Kanye West και η Bianca Censori φεύγουν από το ξενοδοχείο τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.Ο πατέρας της Bianca είχε εκτίσει στο παρελθόν πέντε χρόνια φυλάκιση αφού είχε καταδικαστεί για κατοχή απαγορευμένου ναρκωτικού κατηγορίας Α το 1982, ανέφερε η Daily Mail.

Επιπλέον, ο αδερφός του με το όνομα «Αλ Καπόνε της Μελβούρνης» – είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε θάνατο για φόνο.

Η ποινή του μετατράπηκε αργότερα σε ισόβια κάθειρξη, ανέφερε η Herald Sun.

Οι ανησυχίες του Leo απηχούν ένα παρόμοιο συναίσθημα που εξέφρασαν οι φίλοι της Bianca τον Ιανουάριο , οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο ράπερ της είχε απαγορεύσει τη χρήση των social media για τη δική της «προστασία».

Ο ράπερ λέγεται ότι κρατά την Bianca από το να αλληλεπιδρά με άλλους στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων σε μια προσπάθεια να αποφύγει αρνητικά σχόλια, ωστόσο, πηγές κοντά στο ζευγάρι  είπαν στην Daily Mail  ότι είναι ένας τρόπος περαιτέρω “απομόνωσης” της από την πραγματικότητα. 

Bianca Censori: Ο απίστευτος λόγος που κινδυνεύει να μπει στη φυλακή στο Παρίσι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν!

HerNewskl

Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο κόσμημα του κόσμου: Ένα κολιέ 150.000 ετών

Her News

Έλον Μασκ: Αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του σε ηλικία 12 ετών

HerNews ka