HerNews.gr
Αφιερώματα

Πράγματα που δεν ήξερες και θα σε σοκάρουν

Είσαι και εσύ από αυτούς που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και έχεις άποψη γι΄αυτά; Αν ναι, διάβασε τα παρακάτω και σίγουρα θα με θυμηθείς όταν θα σκεφτείς από μέσα σου “Έλα ρε ‘σύ, δεν το ήξερα”. Δεν τα ξέρουμε όλα τα πράγματα… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ο εθνικός ύμνος της Ισπανίας δεν έχει στίχους. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν παίζει ο ύμνος της χώρας, πριν από κάποιο αγώνα για παράδειγμα, το κοινό απλώς τραγουδάει «ΟΟΟ».

Το μέλι δεν χαλάει. Μπορείς να φας μέλι 3.000 χρόνων.

Όταν αναπνέουμε από τη μύτη, πάντα εισπνέουμε περισσότερο αέρα από το ένα ρουθούνι, από ότι από το άλλο. Αυτό αλλάζει κάθε 15 λεπτά.

Υπήρχαν ακόμη μαμούθ όταν χτίστηκαν οι πυραμίδες.

Θα χρειαζόταν περίπου 1.200.000 κουνούπια- με το καθένα να τσιμπάει από μία φορά- για να ρουφηχθεί ολοκληρωτικά το αίμα ενός ανθρώπου.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη ουράνιων τόξων.

Οι τυφλοί δεν βλέπουν μαύρο, όπως νομίζουμε. Δεν βλέπουν τίποτα.

Οι μπαγκέτες είχαν φτιαχτεί επίτηδες μακριές και τόσο λεπτές, ώστε να μπορούν οι γάλλοι στρατιώτες να τις αποθηκεύουν στις τσέπες των παντελονιών τους.

Εάν με κάποιο τρόπο μπορούσε κανείς να εξορύξει όλο το χρυσό από τον πυρήνα της γης, θα μπορούσε να καλύψει όλη την επιφάνεια της γης, με ένα στρώμα χρυσού που θα έφτανε ως και τα γόνατα.

Τα ήξερες αυτά τα ασυνήθιστα πράγματα; 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

22 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης

HerNews ka

Η ιστορία πίσω από τα «άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ»

HerNews ka

Η Αρχαιοελληνική εκδοχή του… “Kama Sutra” που είχε γραφτεί από την Φιλαίνις

HerNews ka